tiistai 23. helmikuuta 2010

Kahvia vai teetä ? / Coffee or tea?

Pakkaspäivien piristykseksi ollaan lähetelty Tuulan kanssa paketit toisillemme. Aikaisemmin syksyllä valittiin aiheet vaihdolle ja koska Tuula valitsi teeaiheen, luonnollisesti oma valintani oli kahvi.
Tuulalta sain pistellyn tyynyn, jossa on Lanarten kuparikannu ja hennon vaaleanpunaista kirjainkangasta. Ihana, ihana oli koko paketin sisältö, josta löytyi Tiramisukahvia, kahvimitta,cappuccinosuklaata, ruusukangasta ja Tildatarroja.
Tuulalle oli helppo keksiä teeaiheisia tavaroita. Pentikiltä ystävälle sydänteetä,teesihti ja Tralalan malli L´heure de the. Pistelty malli on LHN:N Spot of tea, vähän muokattuna.


Tajusin eilen ottaa vähän lumikuvia muistoksi, tästä ennätyslumisesta talvesta. Kuvan lumitilanne on isäni pihasta, joka on ihan meidän naapurissa. Piha on yhtä pulkkamäkeä. Omassa pihassa on lumet kolattu enemmän pihan reunoille ja osin kaupungin maalle takapihalle, ei näytä ihan noin hurjalta. Mutta lapset tykkää, on tekemistä yllin kyllin. Itseä vain mietityttää mihin se kaikki lumi sitten aikanaan sulaa...


7 kommenttia:

Sari kirjoitti...

Ihanaiset kahvi- ja teevaihdot! Kyllä laitoit kivat värit tuohon tee-malliin.

Amalia kirjoitti...

Kyllä on kauniit vaihtarit. Kyllä nyt on lunta joka paikassa ihan yli sallitun rajan ja koko ajan tulee lisää.

Valloittava valkoinen kirjoitti...

Tosi kauniita vaihto juttuja!
ja tosiaan täytyy itsekinvarmaan kuvat lumet että on sitten mitä muistella!

Voi hyvin
Anu

Mari kirjoitti...

Ihania pistelyjä!

Lumiruusu kirjoitti...

Taas ihania pistelyjä ,molemmat vaihdot ja edellisen postauksen sydämet.Täällä meidän kotiseudulla,
Etelä-Pohjanmaallakin on lunta valtavasti.
Minua ihmetyttää millaiset tulvat tänne onkaan keväällä tulossa kun
ns.normaali talvenakin Lapuanjoki tulvii aivan mahdottomasti.

Mustikka kirjoitti...

Kivoja pistelyitä teitte lisukkeineen :) Meillä taitaa etupihan keskilumisyvyys olla yli metri, josta 60 senttiä on taivaalta tullutta ja loput lapioitua. Niin ja aura-auton jäljiltä yhdessä nurkassa on ainakin 140 senttiä lunta. Näkyvyys on siis ao. risteyksessä tasan nolla :/ Minäkin ihmettelen mihin tuo lumi aikoo sulaa, meidän etuovesta sisälle vai jonnekin muualle?

Mimmuli kirjoitti...

Ihana blogi=)