sunnuntai 28. helmikuuta 2010

Pinkkiä / Some pink things

Kevät alkaa huomenna, ihanaa. Näyttäköön ulkona ihan miltä hyvänsä,uusi vuodenaika alkaa joka tapauksessa.Kotiin olen tällä viikolla laittanut keväisiä juttuja, pikkuisen pääsiäistäkin.
Keskimmäinen tytöistä viettää synttäreitään muutaman viikon kuluttua ja sitä silmällä pitäen piti hankkia jotain keväänvihreää kotiin. Toisin kuitenkin kävi, mukaan tarttui vain pinkkejä tavaroita. Kuten nämä kynttilät ja alla oleva liina.
Pistely on Lizzie Katen freebie, se oli vihdoinkin pakko pistellä itselle ja kyllä se todella tuo aurinkofiilistä sisällekin.
Virkatut munat sain vuosi sitten sisustusvaihdossa Tinalta.


Pikkuisin tytöistä sai uuden sydämen kokoelmiinsa, jokunen löytyy jo ennestään :). Kruunun malli on Anchorin Princess crown ja pistelin sen kangaskaupan vanhan roosan väriselle pellavalle ja prinsessanauhan kiinnitin Tildan klipsulla. Oli muuten kätevä tapa kiinnittää nauha, tosi nopsaa.

Loman kunniaksi tuli vähän nettishopattuakin. Uusi tuttavuus oli tämä saksalainen käsityökauppa. Uskomattoman ihana valikoima kaikkea kaunista, (lähinnä katselin kukkajuttuja) ja nopea toimitus pelkkää plussaa. Ostoskoriin päätyi kukkamalleja sisältävä kirja sekä kaksi palaa pellavakangasta teksti ja kehys painatuksilla.Ikkunalaudalla sentään vähän vihertää.


Aurinkoista maaliskuun alkua!


6 kommenttia:

Sari kirjoitti...

Nytkö jo se Saksan tilaus tuli?? Olipa nopea toimitus. Ihanan näköisiä juttuja tilailit. Ja ihanan keväiseltä teillä näyttää :)

Lennu kirjoitti...

Ihania pistelyitä kaikki täällä taas! Hieno vaihto teillä oli Tuulan kanssa. Tuo Spring-malli on kyllä niin aurinkoinen! Mukavaa maaliskuun alkua!

U.M kirjoitti...

Ihania ristipistotöitä sinulla täällä! Laitan blogistani linkin tänne, onhan ok? Ristipistoilut ovat kyllä kokeneet uuden tulemisen; ne näyttävät niin raikkailta ja nostalgisilta, niiden tekeminen on myös rentouttavaa ja mukavaa.. Kauniit kuvat sinulla!
Hyvää viikonloppua:)

Vekarus kirjoitti...

Ihana kruunusydän!

Täytyyhän Rouva Ruusupuulla olla Ruusutarha muki :-)

Vekarus kirjoitti...

Kuvakin löytyi: http://minttukissa.blogspot.com/2010/02/hosuli-iltapurjehduksella-ruusutarhaan.html

Kirsi kirjoitti...

Miltä ne kankaat näyttää luonnossa? Ja tuntuu? Ihania, noita minäkin aion seuraavassa tilauksessa tilata!