maanantai 22. helmikuuta 2010

Sydämiä ja ristipistotapaaminen


Talviloman alkajaisiksi hyvissä ajoin viime lauantaina ajeltiin kimpassa Minnan kanssa Kirsin luo ristipistotapaamiseen. Kaikkiaan meitä kokoontui sinne 12, ja koko päivä meni toisten töitä ja Kirsin ristipistotarvikevarastoa ihmetellessä :). Päivä oli tosi kiva, paljon lähti inspiraatiota ja energiaa takaisin päin. Kuvien ottaminen jäi itsellä vähän vähemmälle, mutta ainakin Kirsin ja Sarin blogeista löytyy kuvia meistä pistelijöistäkin.
Kirsille vein tuliaisiksi harmaalle pellavalle valkoisella langalla pistellyn neulatyynyn. Sen vaaleanpunainen kaveri on vielä ilman uutta kotia, mutta tiedossa on kenelle se lähtee :). Malli on ilmaismalli netistä, mutta linkkiä en huomannut tallentaa.
Sarille vein jonkin verran myöhästyneen ystävänpäivätervehdyksen myös paikan päälle, sydän tietenkin sekin. Kissat ovat Isabelle Vautierin kirjasta Les samplers en rouge et blanc.

Ristipistotapaamiseen vietiin ystävänpäiväaiheinen lahja, jotka sitten sattumanvaraisesti vaihdettiin. Itse sain lahjaksi Maajon pistelemän biscornun, kuvassa ihan alhaalla keskellä ja minä pistelin Bent Creekin February Glows mallin, tyynyksi, kuinkas muuten. Sen sai Katri.
Ihanan erilaisia kaikki nämä pistelyt, niin monella eri tavalla voi näitä töitä viimeistellä

Me siis lomaillaan tämä viikko täällä länsirannikolla, lunta ja pakkasta ainakin piisaa. Hyvällä omallatunnolla saa siis ainakin alkuviikon päivät viettää sisätiloissa, meillä ei lapsetkaan ole menopäällä näillä pakkasilla.
Mukavaa talvilomaa kaikille lomailijoille!

4 kommenttia:

Leena kirjoitti...

Rentouttavaa lomailua sinne länsirannikolle :)
Kivoja pistelyitä!

Sari kirjoitti...

Oli kyllä mukava tapaaminen :) Ja kiitos kissasydämestä! Mukavaa lomaviikkoa!

Irmeli kirjoitti...

Kauniita sydämiä ja kiva, että teillä oli mukava tapaaminen :). Rentouttavaa lomaviikkoa.

Katri kirjoitti...

Oli kiva tavata lauantaina, ja kiitokset vielä tyynystä, se on ihana! Laitoin sen heti pianon päälle näytille.