perjantai 22. tammikuuta 2010

Kilpailu

Jonkin aikaa olen miettinyt blogille uutta nimeä italiankielisen Casa di Perlan tilalle. Suora suomennos oli jo varattu, joten olen pohtinut jotain ihan muuta. Vaikka sydämessäni on aina paikka kaikelle Italiaan liittyvälle, ei tämä blogi pidä sisällään juuri mitään siihen liittyvää, joten on aika siirtyä paremmin itseäni ja kiinnostukseni kohteita kuvaavaan nimeen. Tänään se löytyi kesken työpäivän :) Tästä eteenpäin bloggaan nimellä Rouva Ruusupuu, kaikki muu pysyy ihan ennallaan, vain blogin nimi muuttuu.
Muistakaahan lukijani vaihta suosikkiluetteloihinne uusi nimi :)


Pikkuisten uusien tuulien puhaltaessa, järjestän uuteen nimeen liittyvän kilpailun.
Mistä nappasin blogini uuden nimen ja miten voin keksiä sen kesken työpäivän, työnteon aikana ? Pikku vinkkinä, että jäljet johtaa 1970 -luvun lapsuuteeni ja ehkä lukijoidenkin :)
Ekana oikein vastannut voittaa jotain ruusuista, ja jos arvaat miten se liittyy ammattiini, arvon myös toisen palkinnon. Ja ystävät IRL saa vastata kanssa :)
Onnea peliin!


14 kommenttia:

Nora kirjoitti...

Ihana nimi ihanalle blogille!
Se on varmasti jostain satukirjasta, ei vain nyt sytytä tarkemmin. :)

Lissu kirjoitti...

Onneli ja Anneli-kirjoista varmaan nimi tulee. Olisitkos kirjakaupassa töissä?

♥ Sari ♥ kirjoitti...

Satukirjasta varmaankin. :) Minä veikkaan kirjastontätiksi. :D

Hanna kirjoitti...

Onneli ja Anneli tosiaan asuvat Ruusukujalla ja kirjassa on myös Rouva Ruusupuu. Voisiko ammatti olla jotain kukkakauppaan liittyvää?

Hanna kirjoitti...

Ei kun nyt vasta luin, että keksit nimen kesken työpäivän. Ei siis kuitenkaan kukkakauppias vaan ala-asteen tai päiväkodin ope. Minusta on ainakin ihana ajatella, että olisit lukenut perjantain kunniaksi lapsille Onnelia ja Annelia...

Lumiruusu kirjoitti...

Suloinen nimi blogillesi!
Marimekolla oli 70-luvulla vielä myynnissä Maija Isolan suunnittelema kangas "Ruusupuu".En kyllä muista nähneeni täällä mitään Marimekkoon viittaavaa...
Olisitkohan töissä kangaskaupassa?

vattumato kirjoitti...

LTO:na tulee mieleen, että olet kollega ja lukenut lapsille itsellesikin lapsuudesta tuttua Onnelia ja Anneli nukkarissa=o)

Pike kirjoitti...

Rouva Ruusupuu on tuolta lastenkirjasta, juu. Mutta miten musta jotenkin tuntuu että sinä olisit päiväkodissa töissä... ? Satutunnilla sen siis keksit.
Ja sopii muuten just!!!

Anonyymi kirjoitti...

Marjatta Kurenniemen kirjoista taisit nimen napata. Olet joko kirjastotäti, päiväkotitäti tai opettaja :)

Valloittava valkoinen kirjoitti...

Enpä olisi tiennyt mutta lukiessa noita muiden kommentteja mieleeni tuli että siis onko tuo Anneli ja Onneli kirja 70 luvulta...meidän lapset sai sen joulupukilta mutta itse en ole siitä koskaan kuullut?

Kiva tuo uusi nimi!

Hyvää viikonloppua!
Anu

Sari kirjoitti...

:) Kiva nimi ja tuttu on Onneleista ja Anneleista.

Marielisa kirjoitti...

Annelia ja Onnelia minäkin heti ajattelin...ja jotenkin olen "sijoittanut" sinut päiväkotiin töihin ;)

Elli kirjoitti...

Minä kyllä tiedän missä olet töissä :D ja en ole kyllä itse edes lukenut kyseistä kirjaa, mutta olisin kyllä heti veikannut että jostain satukirjasta :))

Villainen kirjoitti...

tulee mieleeni elsa beskovin satukirjat, eikös siellä ole juuri näitä? ihana blogi sinulla.Oletko floristi?