sunnuntai 17. tammikuuta 2010

Kerran vielä synttärilahjoja/ Once more birthday presents


Juhlat jatkuu edelleen.
Mahdottoman ihania lahjoja sain loppuviikosta ihanilta ristipistoystäviltäni Tuulalta ja Elliltä. Kiitos teille yllätyksistä :). Sattumalta sain kummaltakin hyvin samansävyisiä juttuja. Pistelyssä ja Tildakankaissa oleva pinkinsävy on kyllä ihan mun lemppariväri, niin kaunis. Ruusuja löytyi lahjojen joukosta myös, sehän on selvä :)
Tuulan pistelemä neulatyyny on Peripheria Designsin ja veikkaisimpa että se on pistelty samalla Atalien langalla, jonka sain myös lahjaksi. Hauska lahja pohjoisessa asuvalta ystävältäni oli myös minikokoinen kuksa, omalla nimellä varustettuna. ( Huomasin juuri, että se ei näykään kuvassa ihan kokonaan, höh)

Elli on saanut kuulla enemmän kuin tarpeeksi ompeluaiheisia höpinöitäni, siis lähinnä suunnitelmia mitä kaikkea sitä voisi ommella jos vaan rohkeus riittäisi kokeilemaan. Lahjaksi sain nyt ison pinon valmiiksi leikattuja kangasneliöitä ja sehän tarkoittaa sitä, että enää en voi keksiä mitään verukkeita vaikkapa siitä, että ei ole tarpeeksi materiaalia aloittaa tilkkupeiton kokoamista. Niinpä lupasin, että tilkkupeiton ompelu alkaa talvilomalla, viiden viikon päästä. Sopii sitten kysellä keväällä perään, jos ei ala mitään juttua kuulua tai kuvia täällä näkyä :)


Uskomaton yllärilahja oli veljeni perheeltä saamani madonnapatsas.
Patsas on uskomattoman kaunis, varmasti ihan kaunein esine minkä omistan. Patsaan edessä on eilen kahdella tuikkukipolla kasvanut köyhänmiehenhopeakokoelma.

Eiliseltä VillaSalla reissulta tarttui mukaan jouluisia juttuja alennusmyyntipöydältä ja säilytysrasioita, mitä varsinaisesti lähdin hakemaankin. Synttärilahjoja tavallaan nämäkin :).
Ylähyllyllä oleva sinkkirasia on toistaiseksi keittiössä,ilman varsinaista käyttötarkoitusta. Käsityökäyttöön varmaan päätyy sekin, vaikkapa pitsinauhojen säilytykseen.
Alahyllylle ilmestyi uusi Greengaten kannu, tällä kertaa ruusuinen versio.
Laventelin väriset ja kätevän malliset peltilaatikot saivat sisuksiinsa kankaita ja askartelutarvikkeita. Ihana saada tavaroita paikoilleen ja helposti löydettäviin paikkoihin. Varsin hyödyllisiä ostoksia :)
Ristipistoporukka muisti minua sinkkisellä vadilla ja kannulla, niistä kuvia lähempänä ystävänpäivää...5 kommenttia:

Marge kirjoitti...

Voi, sinulla on ollut synttärit, ONNEA halin kera näin jälkikäteen!!!:)) Lahjasi ovat UPEAT! Madonnapatsas on minustakin kaunein täällä blogimaailmassa näkemäni:)Itsellä ei ole madonnapatsasta. Aiemmissa postauksissa tuli vastaan H-kirjain, TODELLA KAUNIS pistely!!!!

Minuakin alkoi kiinnostaa tuo ristipistohomma....;) Jotain pientä olen joskus kokeillut. Mille pohjalle yleensä kirjot, ristipistokankaalle? Jäljennät mallin? Kiitos nevoista!!:) Kiitos hienosta kommentista blogissani, saman olen todennut...ei kiva. Sinulle, ihana blogiystävä oikein mukavaa alkavaa uutta viikkoa!!:))

Lumiruusu kirjoitti...

Lisää ihanuuksia!
Atalien langalla tehty pistely on kaunis! ja kaikki muutkin jutut selvästi ihan Sinun tyylisiä.
Minullakin on Madonnapatsas tosin vain ihan pieni n.16cm,ostin sen Vaasan Blossomista ,voisinkin laittaa siitä kuvan blogiin.Tuo Sinun Madonnasi on tosi upea!

Leena kirjoitti...

Ihania lahjoja ja ostoksia :)

Maria kirjoitti...

Kyllä syntymäpäivät on kivoja! Ihania lahjoja.

Lennu kirjoitti...

Ihana uusi nimi blogillasi! Tosi kauniita lahjoja olet saanut, synttärit ovat tosi ihania :)