lauantai 9. tammikuuta 2010

Lisää ja lisää / More birthday gifts

Kiitos kaikille onnitteluista, korteista ja kivoista kommenteista, kyllä on kiva tosiaan viettää synttäreitä kun niin monella tavalla vanhaa muistetaan :). Pyöreitähän tässä tuli täytettyä ja merkkipäivänä kävin miehen kanssa risteilemässä, siinä oli juhlaa oikein sopivasti. Oikeat juhlatkin olisi kiva järjestää, mutta kun se päivä meni jo, niin vähän mietityttää, että saanko aikaiseksi niitä sitten myöhemminkään pitää. On niin hankalaan aikaan tuo synttäripäivä, juuri joulun ja uudenvuoden jälkeen, että juhlafiilis on tähän aikaan vähän kateissa.

Mutta mutta lisää ihania lahjoja on postipojan toimesta taas tullut perille. Tänä vuonna osallistun kahteen Yahoon ristipistolistan synttärivaihtoon, ja toinen parini tässä vaihdossa on Jaana. Ja voi miten ihanan lahjan häneltä sainkaan. Jaana oli pistellyt Tralalan mallin Jolie bergere tyynyksi ja siitä löytyy kaikki kauniit pastellisävyt joista tykkään. Paketissa oli myös Tralalan malli Dans mon jardin ja siihen sopivia CC:n lankoja ja aion kyllä pistellä sen kaveriksi tälle lammaspaimenelle. Kiitos tosi tosi paljon huippuhienosta lahjasta Jaanalle!Lisää ruusuja sain Leenalta; ihanan pistellyn koristeen lisäksi paketista löytyi kangasta, ruusuista tietenkin sekä timanttipinskuja. Voin sanoa,että ne on tosi hienoja, ihan pakko tehdä justnytheti joku pikkuinen juttu, mihin sellaisen voi laittaa :).
Kiitos Leena muistamisesta :)!6 kommenttia:

Jucus kirjoitti...

I like both your works! They're great!

Lumiruusu kirjoitti...

Iloinen vuoristontyttö on hurmaava
Tulee mieleen Johanna Spyrin iki-ihanat Pikku-Heidi kirja.Viimeistelykin niin kaunis.
Ruusupistelyssä on kiva sanaleikki-
molemmat lahjan just sun tyylisiä!

Anonyymi kirjoitti...

Ihanan tyynyn sait. Minä tykkään noiden tyttöjen erilaisista mekoista, pitäisi varmaan itekin joku mallis hommata.

♥ Sari ♥ kirjoitti...

Oi kun on taas ihania juttuja näytillä!

Pikkupiiku kirjoitti...

Onneksi olkoon! Minulla kanssa oli juuri syntymäpäivät ja tämä on todella vaikea aika ajatella juhlia, kun on juuri juhlittu monta pyhää. Kaikilla on vähän lahja- ja juhlaähky menossa.
Kauniita käsitöitä sinulla.

Sari kirjoitti...

Ihania lahjoja taasen täällä esitellään! Mukavaa viikkoa!