keskiviikko 3. joulukuuta 2008

Ihana ihana vaihto osa kaksi

On tämä joulunalusaika niin ihanaa pakettien parissa puuhailua ollut, että olen vallan unohtanut, että näissä vaihdoissahan tulee itsekin saamaan jotain. Tänään saapui yksi paketti ja tulipa vielä kortti, jossa kerrotaan isokokoisen kirjeen odottavan postissa. Se lienee Lennun järjestämän jouluvaihdon postia ja nyt odotan malttamattomana, että pääsen iltapäivällä kipaisemaan postissa.

Mutta tässä kuvia Tuulan kanssa järjestetystä jouluvaihdosta. Ollaan jouluihmisiä molemmat ja yksityisen vaihdon aihetta ei kauan tarvinnut miettiä :). Kiitos Tuula kaikista ihanuuksista, jotka paketista löytyivät. Niin kauniita ovat kaikki ja jälleen kerran niin minun näköisiäni.

Tuula tykkää pistellä yhden yli ja siten on tämäkin koriste pistelty.

Tähän joulusukkaan toivottavasti ilmestyy jouluna jotain uutta täytettä. Jos perheenjäsenet ei huomaa sinne mitään laittaa, niin sujuvasti voin kyllä jotain itsekin sinne itselleni hankkia :)


Kokosin Tuulalle tälläisen paketin. Rasian kanteen viimeistelin tämänkin pistelyn ja yllätyksiä sisälle. Sydämiä ja karkkitötteröitä taitaa löytyä nyt joka paketista, tein niitä niin paljon, että kaikille riittää niitä tänä jouluna annettaviksi.
Malli on Just Cross Stitch lehden syyskuun numerosta ja tämän nähtyäni tiesin heti pisteleväni sen tähän vaihtoon.


5 kommenttia:

Leena kirjoitti...

Ihanuuksia!! :D

tina kirjoitti...

Voi pojat,täällä taas ihastelemassa!
Mikä on yhden yli?

t.tyhmän kysymyksen kysyjä

Sari kirjoitti...

Aivan ihania paketteja taasen! Ja voi miten söötti piparkakkumuotti!

sari.i. kirjoitti...

Ihania, ihania! :)

Nora kirjoitti...

Ihanan vaihdon sait ja lähetit.

Odotan innolla, mitä postista löytyi. En ole vielä saanut omaa vaihtoa.

Nähdään su.