tiistai 2. joulukuuta 2008

2.12

Pistellyille joulusukille löysin sopivan telineen viime perjantaiselta Kankaanpään reissulta. Bussilastillinen naisia matkasi ihmettelemään Homeberryn myymälää ja kyllä siellä ihmettelemistä riittikin. Telineen lisäksi myös Mailegin nisset eksyivät ostoskoriin ja paljon paljon muuta. Sinne on tehtävä uusi reissu mahdollisimman pian. Tavaraa oli niin paljon ja hinnat olivat oikeinkin kohtuullisia, että kaikkea ei pystynyt hahmottamaan yhdellä kertaa.
Teline tonttuineen ja sukkineen on yläkertaan menevien portaiden alussa, siitä on helppo pienienkin aamulla alastultuaan kurkistaa sukkaan.

Lauantaina otin esille kaikki jouluiset taulut ja hetken ihmettelin, miten ne kaikki mahtuvat seinille. Mutta paikkansa löysi jokainen, ne ripoteltiin tänne alakertaan, muutama joka huoneeseen.
Joulutaulut ovat ehdottomasti ne rakkaimmat pistelyt minulle. Kuvassa ylhäällä vasemmalla on se ihka ensimmäinen teinivuosina pistelty taulu. Monta vuotta tässä välissä pidin sitä tosi rumana, mutta nyt taas arvostan sitä yli kaiken ja onhan se hienoa ajankuvaa kahdeksankymmentäluvulta.
Johanna pyysi jokin aika sitten kuvaa messureissun kangasostoksista. Tällaisen nappasin, mutta siitä puuttuu ne pari ristipistokangasta. Lapsiaiheinen vintagetyylinen kangas on erityisen ihana, sitä osti muutkin meidän porukasta. Saas nähdä mihin kukin meistä sen sitten aikanaan käyttää.Jouluisia käsityöpaketteja on lähtenyt kaksin kappalein Pohjois-Suomeen. Toisen kuulin jo päässeen perille. Tarinaa niistä siis enemmän huomenna.7 kommenttia:

sari.i. kirjoitti...

Onpa täällä taas ihania juttuja näytillä! :)

kati kirjoitti...

Ihanat joulusukat ja muutenkin kaikkea kivaa jouluista. Mukavaa joulun odotusta!

Marika kirjoitti...

Sinä olet kyllä superahkera !! Meillä roikkuu vielä kesäverhot ikkunoissa..... Ihania joulutauluja ! Mikä on se pienempi enkeli ihan keskellä kuvaa ? Onhan Sinulla vielä se PR:n Noel, jonka teit valmiiksi pari vuotta sitten. Kaivoin nimittäin sen saman (SAL)-työn naftaliineista josko täksi jouluksi se tulisi minullakin valmiiksi.

tina kirjoitti...

Ihania kankaita!
Homeberry on kyllä ihqu paikka olen ostanut sieltä paljon ja hinnat on todella kohtuulliset.En pysty K:päässä käymään ettenkö siellä poikkeisi;0)

Tuula kirjoitti...

Kaunis kiitos vielä tännekin ihanasta paketista. Ihanaa loppuviikkoa sinne etelään päin.

Kirsi kirjoitti...

Wau, onko sinulla oikeasti noin monta joulutaulua!! Oletko kaikki pistellyt itse? Hienoja.

Kirsi kirjoitti...

Moi! Näköjään olen tähän postaukseen joskus kommentoinut... Olisko tämä just se mun eka viesti sulle? Laitan sulle kohta sähköpostia, joka liittyy tauluun jossa lapset postittaa, hanhet ulko-ovella ja oik. alalaidan enkeli.