sunnuntai 2. marraskuuta 2008

Sydämiä ja joulusukkaa


Casa di Perlan joulupajassa on oltu ahkerina koko viikonlopun. Saldona on valmiita sydämiä ja keskeneräisiä joulusukkia ja hurja määrä uusia ideoita.
Ylläolevat sydämet ovat jo vanhaa tuotantoa. Kokosin ne yhteen sinkkiastiaan siksi aikaa kunnes niihin voi vaihtaa adventtikynttilät. Astia nimittäin pitää sisällään neljälle kruunukynttilälle tarkoitetun pidikkeen.
Nougatin väriselle pellavalle pistelin kermanvärisellä langalla pienet kirjaimet, jotka yhdessä muodostavat sanan Noel. Oikeaoppisesti e:n päälle kai kuuluu kaksi pistettä, mutta tein nyt tällä kertaa näin. Tarkoitus oli laittaa silkkinauha kirjainten väliin ja ripustaa seinälle,mutta taidan sittenkin liimata nämä liimapyssyllä koivuiseen girlandiin, jonka on teen vähän myöhemmin.

Merry Christmas- kankainen sydän lähtee lahjaksi, mutta näitä aion kyllä tehdä lisääkin, näyttää niin kivalta. Kiven aion antaa jo olla esillä sinkkivadissa, kolmen valkoisen kynttilän kanssa. Pientä joulutunnelmaa jo heti marraskuun alkuun.Joulusukkia on tarkoitus tehdä isoja ja pieniä koko perheelle ja jos niistä tulee oikein kauniita niin lahjaksi myös. Tässä pieni sukka viimeistelyä vailla valmiina eli ripustuslenkki ja reunapitsi on vielä ompelematta kiinni.
Pienet joulusukat teen lapsille toimittamaan joulukalenteri virkaa. Isot olen ajatellut vain koristeiksi ja ehkä aattoaamuna sinne voisi laittaa jokaiselle pienen lahjan.

Iso sukka on ommeltu kokoon, kirjainsydän ja pitsin kiinnitys puuttuu tästäkin.
Uskomattoman ihanaa puuhata jouluisten materiaalien ja värien kanssa. Pikku hiljaa tuon joulua käsitöiden lisäksi myös sisustukseen. Vanhahtavaa tunnelmaa on tulossa tänä vuonna ja monenlaisia värejä; pitsiä, sinkkiä, hopeaa, karpalonpunaista, joulunvihreää, harmaata ja jopa ruskeaa sekä tietenkin pieni ripaus vaaleanpunaista.8 kommenttia:

sari.i. kirjoitti...

No on teidän joulupajassa oltu kyllä ahkerina!!!

Elli kirjoitti...

Olet kyllä ollut todella ahkerana. Jos meille ei olisi mummu ommellut viime vuonna uutta joulukalenteria niin olisin varmasti itsekkin ommellut joulusukkia siihen hommaan.
Todella hienoja juttuja olet saanut tehtyä :))

Sari kirjoitti...

Ihania! Tosi kaunis tuo pieni joulusukka pitseineen!

Ulla kirjoitti...

Sinulla on kyllä tosi kivoja ideoita taas! Hienolta näyttää!

tina kirjoitti...

Kesti tällä blondilla hetken ennen kun yhdisti tuolla pääkopassa:0).Ei voi kun haukkoa henkeä kun katsoo näitä sun töitä.Ihqj!Tonttupajassa on täys tohina päällä on teillä ahkerat tontut.Täytyy kanssa ruveta hommeleihin.
Ne NOEL sydämet aivan ihana idea!
T.innostuskimmokkeen saanut

Sari kirjoitti...

Hertalle nimipäiväonnittelut :)

Mari kirjoitti...

Vastavierailulla olen:) Aivan ihania ompeluksia täällä:) Taisinpas saada jonkinlaisen inspiraation;)

Lennu kirjoitti...

Oi kun ihania jouluompeluja! Täälläkin alkaa olla jo vähän joulutunnelmaa, ostin uudet ihanat kynttiläaluset keittiön pöydälle ja vaihdoin kauniin liinan, nyt siellä kelpaa poltella kynttilöitä :)

Ristipistojututkin on kommentoimatta, ihana tuli Petit Noël -koristeesta! Marikan synttärilahjakin on niin, niin nätti! Lumiukot on tosi söpöjä tuolla aiemmassa kirjoituksessa ja syksytyynystä tuli upea! Ihanaa viikonjatkoa :)