perjantai 31. lokakuuta 2008

Lumiukkoja ja mainintaa

Näytettävää olisi ihan hurjasti, mutta aloitellaan lumiukkoteemalla. Vihdoinkin jaksoin ommella kokoon jo aikaisemmin pistelemäni Tournicotonin Petit Noelin. Tästä tuli vähän erilainen kuin aikaisemmat joulukoristeet, vähän näyttävämpi. Yhdistin tyynyt joulunpunaisella samettinauhalla ja nyt mietin mistä tämä löytää sopivan paikan.


Taustakankaissa on kaikissa sama kuvio, erivärisillä pohjilla.

Vuoden viimeinen synttäriswappi lähti Marikalle. Loppusyksyn synttärisankarille halusin pistellä jo jotain talvista ja siksi päädyin tähän malliin. Löysin sen JCS:n tämän vuoden joulukoristelehdestä ja sehän on tietenkin Country Cottage Needleworksia pisteltynä 40 count pellavalle. Lahjoiksi laitoin myös talvisen mallin tykötarpeineen, mutta kuva niistä jäi ottamatta.


Ihana ristipistoystäni Tuula antoi minulle kauniin tunnustuksen, iso kiitos siitä. Kovasti lämmittää mieltä nämä maininnat. Olen aina jälkijunassa näiden kanssa ja huomasin, että lähes kaikkialta tämä jo löytyy, joten en pysty jatkamaan tällä kertaa eteenpäin.
Kiitos myös kauniista kommenteista, niitä on aina niin kiva saada.

Sateisessa ja hämärässä säässä aloitellaan viikonlopun viettoa. Luvassa on rauhallinen viikonloppu, ilman isompia menoja, joten uskoisin saavani rauhassa joulufiilistellä uusien joululehtien parissa ja aion tänään myös aloittaa glögikauden. Vanhin lapsista haluaa juhlistaa Halloweeniä,toiveena oli itsetehtyjä ranskalaisia, lakritsijäätelöä ja tietenkin karkkia. Helposti toteutettavaa onneksi. Joten yhdistetään Halloween ja joulukauden avaus sulassa sovussa.
Leppoisaa viikonloppua ja Happy Halloween!

7 kommenttia:

Leena kirjoitti...

Tosi ihana tuo Noel koriste :)
Minulla tuo CCN:n lumiukko on vielä viimeistelemättä...

Tuula kirjoitti...

Tulipa Noel´sta kaunis. Kyllä joulumallit on sitten ihania!

minna kirjoitti...

Ihana joulukoriste=)
Hauskaa Halloweenia=)

Sari kirjoitti...

Ihania koristeita! Tosi kiva idea tuo silkkinauha tyynyjen välissä! Hyvää viikonloppua!

Srinity kirjoitti...

Tosi hieno joulukoriste. Tuo idea pitää laittaa korvan taakse. :)

Ulla kirjoitti...

Tosi näyttävän näköinen koriste tuli Petit Noelista! Ihana lumiukkokin :-)

sari.i. kirjoitti...

Onpa kivoja pistelyitä!!!