torstai 23. lokakuuta 2008

Talvista tunnelmaa

Erittäin kauniina syksyisenä päivänä minulla on esittää jouluisia ja talvisia käsitöitä.

Viime viikonlopun Tildakurssille oli suuret suunnitelmat ja paljon valmiiksi kankaalle kaavoitettuja malleja. Vaan toisin kävi, valmiiksi asti sain ainoastaan kolme lumiukkoa, jotka sitten kotona liimasin koivunoksista koottuun kranssiin . Kurssilla oli kyllä mukavaa. Kiva oli katsella mitä muut saivat aikaiseksi ja kyllä siellä aikamoinen Tildakuume pääsi ensikertalaisten joukossa nousemaan. Ensi vuodelle suunniteltiin kahden vastaavan ompelukurssin järjestämistä.

Jotenkin nuo lumiukot näyttää vähän haamuilta, tarkoitus on vielä lisätä poskipunaa poskille,että olisivat terveemmän näköisiä. Lähempää tarkastelua nämä ukot ei kestä, vähän on joitakin kohtia hutaisten tehty. Edelleen siis paha tapani on välillä hosua ja kiirehtiä liikaa näissä käsityöjutuissa.

LHN:n Little Women sarjan Baking lähti aloitukseen sillä sekunnilla kun sen postilaatikosta sisään olin kantanut. Viimeistelin sen tyynyksi ja se pääsi jo esille keittiöön, vaikka siinä aikamoinen jouluinen fiilis onkin. Tämä pisteltiin kokonaan Crescent Coloursin langoilla ja kankaana on pellavakangas väriltään flax.

Tykkään :)7 kommenttia:

Ulla kirjoitti...

Voi kun on taas ihania valmistuneita töitä! Täällä on aina mukava käydä kurkkimassa mitä uutta vuodenaikaan sopivaa löytyy :-)

Elli kirjoitti...

Hienoja lumiukkoja :)) Ja pistelytyökin on kaunis!

Eihän se nyt ole niin nuukaa jos joskus tekeekin pikaisesti. Pääasia että omaa silmää miellyttää ja eikai nyt ketkään vieraatkaan rupea arvostelemaan käsitöitä ;)

Minna kirjoitti...

Ettet vai olisi itsellesi liian kriittinen, lumiukot näyttävät ihan lumiukoilta=) Ihanan talvinen koriste=)
Ja tuo pistelty tyynykin *huokaus*miten ihana=)
ja mulla ei valmistu mitään=(

Sari kirjoitti...

Siis että on ihania sekä tyyny että lumiukot!

sari.i. kirjoitti...

Oi kun kauniita töitä! Byäh, mulla on ollu ristipistot ihan jäissä jo monta viikkoa...

Virpi kirjoitti...

Tämä on suosikkini Little Woman sarjasta - ihana!

Tuula kirjoitti...

Ihania töitä taas. Sen kunniaksi minulla on sinulle jotain blogissani. :)