torstai 16. lokakuuta 2008

Jouluisia suunnitelmia

Päässä surisee jouluaskareiden suunnittelu koko ajan, tuntuu, että välillä käydään jo vähän ylikierroksillakin. Suunnitelmia on niin monenlaisia,että niitä on syytäkin pohtia ensin päässä rauhassa, ettei vain käy tuumasta toimeen niinkuin tapanani liian usein on. Maltti on valttia, olen huomannut.

Pellavaisia sydämiä ja joulusukkia olisi tarkoitus laittaa alulle seuraavaksi. Jotain visioita on jo mielessä, millaisia tekisin, pitsinauhaa ainakin somisteeksi. Ulko-ovi huutaa uutta kranssia, pitsiä ehkä siihenkin ja jotain ruskeaa sekä valkoista.


Viikonloppuna osallistun Tildaompelukurssille ja tänään pitäisi päättää mitä siellä ompelen ja piirtää mallit jo kankaalle. Koska olen Tildaa niin vähän ommellut, mieli tekisi tietenkin tehdä ihan kaikkea, mutta pitää malttaa aloittaa rauhassa, että saa jotain valmiiksikin.

Sunnuntaina tavataan taas ristipistoporukan kanssa ja silloin voisin aloittaa uuden joulupistelyn, piparkakku-ukkoja ehkä, LHN:ltä


Kaksi jouluista Country Cottage Needleworksin ristipistoa on tullut valmiiksi. Pistelin näitä pikkuhiljaa syksyisten töiden lomassa. Yllä Holly & Ivy sampler, pisteltynä valkoiselle pellavalle. Tästä on kai tulossa tyyny, kunhan rohkenen taas kokeilla uutta systeemiä.

Alla Gingerbread cottage, vaalealle pellavalle pisteltynä. Se pääsee kehyksiin jossain vaiheessa.


Joulutyöt on siis saatu jo hyvälle alulle, suunnitelmat osaksi selvillä, tästä on hyvä jatkaa.7 kommenttia:

Sari kirjoitti...

Ihania, kauniita, upeita :) Kyllä olet taas ollut ahkera!! Minulla ei ole mitään valmista.

Srinity kirjoitti...

Gingerbread Gottage on tosi hieno! Ja Holly & Ivyssä on kivan herkät värit. Sinähän olet jo ollut ahkerana joulua silmällä pitäen, itse en ole vielä saanut mitään aluille... :)

Leena kirjoitti...

Oi kuinka ihania :)

Ulla kirjoitti...

Ihania valmistuneita töitä! Minuakin hirveästi polttelee joulupistelyt, mutta vielä pitäisi malttaa saada yksi Halloween työ itselle ja yksi vaihtoon menevä valmiiksi. Sitten voi hyvillä mielin tehdä jouluisia juttuja.

Irmeli kirjoitti...

Ihania töitä molemmat, mutta erityisesti pidän tuosta piparkakku talosta. Olet kyllä uskomattoman ahkera tekijä :)!

Loreta kirjoitti...

It's so beautiful! I love LHN:)

minna kirjoitti...

Enpä voi taas muuta kuin huokailla täällä, kyllä on kauniita:)