lauantai 11. lokakuuta 2008

Tuumasta toimeen

Pitsin käyttäminen ristipistoissa on ollut mielessä siitä asti, kun sain Lennulta ihanaakin ihanamman syksyisen koristetyynyn. Olen tutkinut sitä pitkään ja hartaasti ja tänään uskallauduin kokeilemaan samalla tekniikalla ompelemista. Pistelyosuus on tehty
ajat sitten ja mallihan on Heart in handin Autumn medley. Se on pistelty Zweigardin pellavalle nimeltä flax, joka on tosi kaunis harmaanvalkoisen sävy. Pitsi on väriltään nougat, joka on ehdottomasti lemppari ruskean sävy tällä hetkellä.

Eli vielä kerran jotain syksyistä ennen loppuvuoden kestäviä joulujuttuja.
Tykkään lopputuloksesta tosi paljon ja olen kyllä ylpeä taas uudesta saavutuksestani. Pikkuhiljaa ja yrittämällä sitä oppii uusia asioita.

Ristipistonurkkaus sai uuden somisteen sisustuskutsuilta ostamastani Comptoir de famillen rottinkikorista. Sinne on hyvä heittää tekeillä olevat ristipistokamat ja muut lipastolla välillä lojuvat tavarat. Pitsi viehättää kovasti tällä hetkellä, sitä löytyy kotoa muistakin rottinkikoreista ja tästä lähtien varmaan enemmänkin myös itsetehdyissä jutuissa.


4 kommenttia:

Elli kirjoitti...

Vau, tosi hienoja ompeluksia :) Hienostihan se onnistui ja kyllä saa itsekkin olla tekeleistään ylpeä :))

jaanaL kirjoitti...

Pitsihän näyttää sopivan oikein hyvin pistelyihin yhditettynä!

Nora kirjoitti...

Rohkeasti jatkat vaan kokeiluja, kun heti ekasta pitsiviimeistelystä tuli noin hieno.

Ja kori on nätti.

Marja Kristiina kirjoitti...

Jooooo!!! Pitsi on ihana lisä --- taitava toteutus! Mutta rakastan rakastan rakastan tämän pistelyn aihetta, Halloween on vaan niin hauska!