keskiviikko 8. lokakuuta 2008

Lahjoja ja ostoksia

Synttäriswappi vuorossa oli viime viikolla Sari. Kokosin syksyisen paketin, johon pistelin Heart in Handin Little pumpkin in the patch mallin ja viimeistelin sen tyynyksi. Kurpitsainen neulatyynykin lähti mukaan ja pari mallia toivelistalta. Koska Sari tykkää myös vaaleanpunaisesta, romanttisesta ja kaikesta söpöstä niinkuin minäkin, oli mukaan laitettava ehdottomasti myös hempeää tavaraa. Niistä jäi kuva ottamatta, mutta Sarin blogista löytyy kuvia söpöily puolesta.

Ihan pieni putiikki vietti muutama viikko sitten yksivuotissynttäreitä ja sen kunniaksi oli pakko laittaa pitkästä aikaa tilausta sinnekin päin. Putiikissa myydään tosi kauniita pitsinauhoja, nyörejä ja muitakin ihania nauhoja. Suosittelen lämpimästi, jos on tarvetta nauhahankinnoille.
Pitsinauhoja aion opetella käyttämään joulunajan ompeluksissa, myös ristipistoissa. Jännä nähdä miten suunnitelmat toteutuu.
Jouluisia ristopistoja on valmistunut pari kappaletta. Silittämisen jälkeen luvassa kuvia niistä, kuin myös joulukuorista ja enemmän höpinää joulusuunnitelmista. Ja hei, eilen löysin lehtiosastolta ensimmäisen joululehden; Allersin Julmagasin. Vähän jo ehdin fiilistellä sen parissa, kivalta näytti ja tästä ne joulutohinat nyt alkaa.
Mukavaa lauantai-iltaa!

Ei kommentteja: