torstai 31. heinäkuuta 2008

Coastal tunnelmaa

Amerikkalaisissa malleissa elokuun jutut ovat hyvin merellisiä ja kesäisiä. Meillä kuitenkin alkaa elokuusta syksyn odotus koulujen alkamisen, lomien päättymisen sekä viilenevien ja pimeytyvien iltojen vuoksi. Tykkään elokuusta tosi paljon, varsinkin niistä illoista. Kaiken lomailun jälkeen on ihan kiva taas päästä kiinni normaaliin päiväjärjestykseen ja lähettää kaksi lapsista aamuisin koulutielle ja yhden aamupäiviksi päiväkotiin.

Elokuun ulkomaalaiset sisustuslehdet taitaa myös jäädä ostamatta juuri coastal henkisyyden vuoksi. Itse katselisin mieluummin jo kuvia syksyisimmissä väreissä ja aiheissa, kesäaiheet saa tältä erää jo riittää.

Kuukausijutuista Bent Creekin elokuu pääsi jo päivää ennen kehyksiin. En ole kovinkaan hyvin veden äärellä viihtyvä ihminen, vaikka rannikkokaupungissa asutaankin ja usemman kerran kesässä Yyterissä käydään. Tätä oli kuitenkin taas kiva pistellä ja jotenkin meriaihe tässä on oikeinkin kiva.
Alla Yyterin hiekkarannat ja kaksi keskimmäistä kuvattuna ennen näitä helteitä, jolloin rannalla oli kovin väljää. Tänään ei tällaisen kuvan otto olisi onnistunut, oltiin kuin etelässä ikään ihmiset vieri vieressä ja ranta täynnä pieniä uimareita.


Viime syksynä ostin tämän avainkaapin ja pistelin siihen silloin Bent Creekin Signs of autumn:in. Nyt oli vuorossa saman sarjan Signs of summer ja tämäkin ehtii vielä elokuun ajan olemaan esillä ennenkun vaihdan siihen taas syksyisen kuvan.

Meillä lomaillaan vielä viikko koko perheen voimin, tehdään pieni mökkireissu Keski-Suomeen ja yritetään saada kesken oleva kodin pintaremontti valmiiksi. Mukavaa kesäpuuhaa siis luvassa vielä hetkeksi. Perinteisellä elokuun alun mökkilomalla alan kuitenkin jo heittää haikeita ja pitkiä hyvästejä kesälle ja toisaalta suunnittelemaan uutta kivaa syksyksi.

6 kommenttia:

Lennu kirjoitti...

Täällä on ihan samat fiilikset, kesän viimeinen perinteinen reissu odottaa ja sitten alkaa syksy jipii :) Kivoja nuo molemmat Bent Creekin työt!

tuula kirjoitti...

Kyllä minäkin odotan syksyä ja viileämpiä ilmoja. On paljon mukavampi pistelläkin kun illat alkavat hämärtyämään.

Leena kirjoitti...

Oletpas ollut ahkerana,ihania pistelyjä taas :)

Nora kirjoitti...

Tosi kivoja töitä olet tehnyt!

Sari kirjoitti...

Ihania pistelyitä! Minulle kyllä sopisi, että kesä jatkuisi vielä pitkään :) Mutta on syksykin ok!

Maria kirjoitti...

Aah, Yyterin hiekat :)

Sinulla on kyllä kauniita töitä, olen niitä useasti käynyt ihailemassa!