sunnuntai 10. elokuuta 2008

Pistelynurkkaus

Vihdoinkin alakerran pintaremontin yhteydessä sain itselleni pistelynurkkauksen olohuoneeseen . Joka välissä käyn istahtamassa uudessa nojatuolissani, ihan vaan ihailemassa uusia tapetteja, uutta huonekalujärjestystä ja muutamia uusia huonekaluja. Olen enemmän kuin tyytyväinen remontin lopputulokseen, vaikka vielä seiniltä puuttuu taulut ja ikkunoista verhot.

Voin muuten kuvitella miten kivasti LHN ja CCN taulut sopivat tähän nurkkaukseen, ovat hyvin samanhenkisiä. Onneksi malleja on varastossa yllin kyllin (vähän uusiakin taas tulossa..) eli pitää varmaan loppuvuosi keskittyä pistelyissä pelkästään niihin. (En usko, että ihan onnistuu)


Lipasto sisältää kaikki ristipistotarvikkeeni, paitsi lehdet, ja on uhkaavasti käymässä liian ahtaaksi. Tämä nurkkaus on mainio myös siksi, että tästä ei näy televisio, joten pistelyyn voi keskittyä ihan sataprosenttisesti.


Hankin nurkkaukseen Ikeasta myös lamput, seinälamppu valaisee just sopivasti ja oikeasta suunnasta ja lipastolla oleva pallolamppu on ihan vaan tunnelmanluoja.
Tapetti on Laura Ashleyn Erin, vaaleanpunaisilla kukilla tottakai. Sitä laitettiin yhdelle seinälle olohuoneeseen ja samoin ruokahuoneeseen. Muut seinät on beigeenvivahtavan valkoiset.Näissä Greengaten rasioissa on lankoja ja isoimmassa pari keskeneräistä ristipistotyötä. Tykkään peltirasoista älyttömän paljon ja niitä on tullut hankittua pelkästään tänä vuonna monta.

Kesäfiilikset on jo taakse jääneet ja ihan innolla odotan syksyä ja sitä mitä uutta se taas tuo tullessaan. Mansikkainen LHN sai kuitenkin kehykset kesän päätteeksi ja kyllä sitä vielä kelpaa katsella ennen kuin ne kurpitsat ja muut syksyn jutut ja värit valtaavat talon.
11 kommenttia:

Elli kirjoitti...

Oih! Aivan ihana nurkkaus. Kyllä siellä kelpaa istua ja pistellä. Tämä kyllä vain lisää minun muuttokuumettani, olisi ihanaa saada oikeasti tilaa käsitöille :))

Leena kirjoitti...

Aivan ihana tapetti ja ihana nurkkaus muutenkin :)

Sari kirjoitti...

Ihana nurkkaus ja tapetti! Mansikkataulusta tuli tosi kiva!

Lennu kirjoitti...

Oi kun ihana nurkkaus! Kaikki sopii yhteen niin hienosti ja näyttää kauniilta. Kyllä tuossa kelpaa pistellä :)

Eikö ole ihana kun tulee syksy ja pääsee miettimään syksyjuttuja ja -pistelyitä! Täällä on ihana, kylmä aamu tänään, sumua tuossa pellolla ja viisi astetta lämmintä, eikun lenkille :) Aurinkoista tätä päivää!

Kati kirjoitti...

Kaunista on, ah. Mansikatkin kivat! Olen saanut sinulta kaiketi tartunnan ihastuksesta valkoiseen =). Alkuun vähän pelkäsin valkoisen pysymistä valkoisena, mutta pian makuuhuoneemme saa uuden ilmeen... (siis myöhemmin syksyllä) ja valkoista on luvassa... vaikka juuri äsken siivosin l.valkea/pellava-sohvastamme kissan kamalat kurajäljet...

Virpi kirjoitti...

Täällä ollaan kyllä kateudesta ihan vihreitä. Ihana nurkkaus sinulla!

Nora kirjoitti...

Ihana tuli nurkkauksesta. Seinälamppu on piste iin päällä, hieno!

Maria kirjoitti...

Kivoja mansikoita! Itsellä on juuri käsitöissä mansikka-aika, muunsin yhden vanhan tauluna olleen ristipistotyön koristetyynyksi, ja ompelin pojalle ison mansikkatyynyn juuri yhtenä yönä.

Marja Kristiina kirjoitti...

Mikä nurkkaus!!! Kelpaa pistellä, aivan ihanalta näyttää!

Iloista viikonloppua toivotan myös!

Hannis kirjoitti...

Heippa!

Onko toi sitä Laura Ashleyn tapettia? Mun on ollut tarkoitus laitattaa sitä meidän makkariin, mutta vielä se jäi. Maalattiinkin vain. Meinasin silti mennä ostamaan rullat varalle varastoon :-)

Marja Kristiina kirjoitti...

Sydämelliset kiitokset!!!

Ja tänks :-) Joulujutut ovat jo kovaa vauhtia muotoutumassa korvien välissä, mutta sitä ennen aion vielä pusata lisää syksy- ja Halloween-aiheisia!!!

Ihanaa alkavaa viikkoa!