maanantai 28. joulukuuta 2015

Pastellinen jouluvaihto

Nyt tulee niin paljon kaikkea ihana, että pitää antaa hyperventilaatiovaroitus :). 
Kaikki jotka minut tuntevat tietää, että olen "hieman" pastellivärien perään ja nyt niitä sain tänä jouluna enemmän kuin koskaan osasin toivoa. Kirsin kanssa meillä oli ensin adventtivaihto, johon tehtiin neljä tikkuaskia ja niihin sisälle mitä saatiin mahtumaan . Jouluaatoksi koottiin kenkälaatikkoon kaikkea ihanaa niin paljon kuin sinne mahtui, pastellisena tottakai. Aihe oli siis sama meillä kummallakin, Kirsin blogissa on myös ihania kuvia lahjoista.

Muistan viime vuonna sanoneeni, että sain maailman kauneimman joulukoristeen Kirsiltä ja nyt pääsen sanomaan niin taas. Tämä lumityttö nyt vaan on maailman herkin ja kaunein. Ihana värimaailma ja tunnelma tässä ja niin kauniisti viimeistelty <3 p="">


Tikkuaskit ova kuin karkkeja ja niiden sisältä löytyi kaikkea kivaa.
 Söpö tonttulakkikoriste on mainio!Kauniit pistelyt Kirsin tekemien askien päällä


Jos tikkuaskit olivat kuin karkkeja , niin karkkikauppa löytyi kenkälaatikosta! Miten paljon kaikkea ihanaa, en edes voi käsittää. Näistä riittää iloa ja inspiraatiota pitkäksi aikaa. Vähän  väliä kurkin laatikon sisältöä ja saan aina uusia ideoita, mitä pitäisi päästä kokeilemaan heti.   
Karkilta näytti minunkin tekemät tikkuaskit, sisältöjä en kuvannut. Paperit ja tarrat ostin kesällä Tukholman Panduro Hobbysta.Toisen adventin lahja oli pikkuruinen kuusenkoriste. Malli on kirjasta Esprit Scandinavie, värit muutettu teemaan sopivaksi.

Kenkälaatikkoon laitoin rasian,jonka kannessa on ompeluaiheinen pistely kirjontakehyksessä. Rasian löysin Hemtexistä . Pastellilammas oli  Kirsille jouluaaton lahja ,niin hempeä tämäkin. Malli on Tralalan.
 
Osa kenkälaatikon sisällöstä.

Kirsiltä sain myös tuliaisena Wienistä suloiset luistimet, jotka ovat nyt Leenan viime vuoden joulutaulun kaverina hyllyllä.  

Ihanaa, eikö :)?

7 kommenttia:

twinpeakprimitives kirjoitti...

Wow, you have made adorable ornaments and stitching works♥♥♥ I love your goodies
Your post is full of seasonal spirit too!♥♥♥

Wish you and your family a very happy,healthy and prosperous New Year!!!!

Warm greetings

Hanne Valkoinenleinikki-blogi kirjoitti...

Kyllä olette taitavia!

Kirsi kirjoitti...

Kyllä, on ihanaa!! Kiitos vielä itsellesi ihanasta lahjasta, myös inspiraatioita syntyi täällä ja pistelylahjasi olivat niin mieleisiä, tunnet mun maun niin hyvin!!

Vickie kirjoitti...

Oh wow! Such pretty, lovely, pastel gifts!

Anne kirjoitti...

Olipa ihana katsella näitä ihanuuksia! Todella silmiä hiveleviä!
Hyvää uutta vuotta!

Miriam kirjoitti...

Woooow are these your cross stitch projects for the new year??? All very nice!:-D
H&K,
Miriam

Petra kirjoitti...

ihania:)