maanantai 28. joulukuuta 2015

Joulutunnelmia

Ihanaa vuodenvaihdetta kaikille!
 Niin kiva palata taas blogin pariin ja laittaa paljon kauniita joulukuvia. Vuoden ihaninta aikaa ollaan vietetty, Leppoisa joulu kotona,  kauniita ristipistolahjoja ja koristeita on koti pullollaan. 
Mukavana muistona rakkain joulutaulu, jonka tarina on varsin hauska. Kotivinkistä vuonna 1985 bongasin tämän mallin ja siihen saakkahan olin ollut käsitöiden osalta aivan kädetön. Jostain kumman syystä tämä joulumalli innosti kokeilemaan. Vuosikausia tätä toki pistelin, mutta kovin nätiltä pistot näyttää, eikä hurjia virheitäkään näy silmiin. Tämä on joka joulu parhaalla paikalla kotona ja tätä tarinaa on aina kiva kertoa. Siitähän tämä rakas harrastus sai alkunsa.

Jouluvaihdot ovat joulun ajan yksi ihanimmista jutuista myös. Joka vuosi jo heti joulun jälkeen, aletaan tuttujen ristipistoystävien kanssa suunnittelemaan seuraavan vuoden jouluvaihtoja :). Tänä vuonna Kirsin kanssa toetutettiin erilainen jouluvaihto, mutta siitä lisää omassa postauksessa.

Sarin kanssa ollaan vaihdettu joululahjat, niin kauan kuin ollaan tunnetu (jokohan kohta 10 vuotta). Välillä on ollut teemoja, välillä kokonaisia joulukalentereita, välillä puolikkaita ja mitähän kaikkea vielä. Tänä vuonna keskityttiin vain aaton lahjaan ja ihan ilman teemaa. Minä sain Sarilta ihanan kuusenkoristeen ja söpön Tralalan mallin sekä lumiukkotikkarin.

Sarille pistelin koristeen lammasaiheella. Malli on osa LHN:n mallista Winter whites. Pistelyn lisäksi lahjaksi annoin kaikkea kivaa viimeistelyyn.


 Rouva Lumiruusun kanssa vaihdellaan joka joulu kuusenkoristeet ja jotain ihanaa , yleensä Greengatelta. Tänä vuonna Maijan lahja minulle oli ihanan vaaleanpunainen,kuinkas muuten :). Greengaten pitsipallo on niin kaunis myös, miten näytä raaskii kuusesta pois riisua kun se aika koittaa.


 Minä pistelin Maijalle hienon rouvan plastic canvasille. Maijalle tulee aina tehtyä/ hankittua jotain vintageaiheista, niin tänäkin vuonna. Greengaten liina ja Tallinnan tuliaisena ostettu saksi/neulatyyny setti.  Marian huoneesta  sain kauniin punapellavaisen koristeen,
 Kiitos kun muistit tänäkin jouluna, lupaan olla pian yhteydessä :) 

3 kommenttia:

Vickie kirjoitti...

So much love put into these gifts you friends have exchanged. Lovely.

Anne kirjoitti...

Voi miten kauniita! Ilokseen näitä katselee:)

Miriam kirjoitti...

Weeeeeeeeelcoooooome back Mari!!!:-* :-* :-*
Miriam