torstai 30. toukokuuta 2013

Kukkien kera kohti kesäkuuta


Ihanan kiireinen toukokuu on lopuillaan ja kesä ja loma on ihan ovella. Itseasiassa kesä on ollut jo toista viikkoa, niin kaunista ja lämmintä on ollut. Toukokuussa parasta on kun omena- ja syreenipuut kukkivat, aamuisin on ollut ilo pyöräillä töihin kun vanhan puutalokaupunginosan joka pihassa kukkii ja tuoksuu syreenit.  Työn etuihin tähän vuodenaikaan kuuluu se että saa olla paljon ulkona, ja illat olen istunut romaanin (ruotsalaisia dekkareita) kanssa kesähuoneessa ulkona.

Ulkona ja sisällä kukkii kesäkukkia.Pelargoniat eriväreissä on ollut ykkössuosikkeja.  Talvehtineet pelargoniat viihtyvät kuistilla ja ulos olen ostanut kirkkaan pinkkejä ja hempeän vaaleanpunaisia yksilöitä.  Pionit ovat nupulla ja särkyneet sydämet kukkivat jo valkoisena ja pinkkinä.

Ihan parasta puutarha-aikaa, ristipistojen osalta kovin hiljaista. Kesälomaan muutama viikko, ehkäpä sitten vilkastuu :)6 kommenttia:

Vickie kirjoitti...

Beautiful!!

Timi kirjoitti...

You have very nice flowers!

Irmeli kirjoitti...

Kauniita kukkakuvia. Pelakuiden osalta samoilla sävyillä mennään, tosin terassin kaiteelle ostin vaihteeksi lohenpunaisia. Niin ihanaa tämä pihamaan kukka-aika on, kun koko ajan ilmaantuu uusia kukkia ja ilmoille tulee niiden ihanat tuoksut.

Maija kirjoitti...

Syreenin tuoksu, oiii, rakastan sitä.
Nyt kannattaa kyllä nauttia täydellä sydämellä tästä kaikesta kauniista, kukista, puutarhasta ja tuoksuista.

Lumiruusu kirjoitti...

Upea sinisävyinen hortensia ja ihan kaikki muutkin kukat !
Minullakin aika on mennyt pihanlaitossa ja Misty-pentua hoidellessa..
vain muutama hassu pieni ristipisto tehtynä Kolibriin iltaisin..

marja kirjoitti...

Ihania kukkia! Itse en jaksa kesäkukkia ostella tahi kasvatella, mutta syksyllä taas ostan ison kasan kukkasipuleita. Kevään eka kukat on jotenkin itselleni ne ihanimmat :)