tiistai 7. toukokuuta 2013

Kevätvaihto ja ostoksiaLeenan keväinen vaihto minulle ihana, tietenkin! Ihan hihkututti taas kerran kun pakettia availin, niin kivoja asioita sain. Pistelty osuus on L'R Rienin malli Ne m'oubliez pas eli lemmikki (ranskankielinen nimi lienee samaa tarkoittava kuin englannin forget-me-not).
 
Värit ovat tosi kivat , ei värikkäät, mutta ei liian hailutkaan ja sopivat niin hyvin mustaan taulupohjaan. Ihana viimeistelyidea tässä. 

Lisukkeina kaikkea kivaa kera kauniin kortin ja ekstrayllärinä viirinauha, jonka ripustin olohuoneen ikkunan verhotankoon.Lauantaina olin Ikaalisten ristipistoviikonlopussa ristipistoyhdistys Pistelijät (tuleva ry) perustamiskokouksessa. Liittymistietoja  ym. tulee tännekin blogiin myöhemmin, kunhan yhdistys saadaan rekisteröityä.
 
Emmulin putiikki oli vierailulla hetken ja ostoksia piti tietenkin tehdä, sen verran ihania uutuustuotteita saatiin taas ihailla. Lampaanvillalankoja kirjontaan tai tilkkuiluun hankin kolmessa eri  maanläheisessä värissä, sormia syyhyttää jo päästä näitä testaamaan. Moni paikalla ollut jo kokeilikin ja ihanalta näytti.  

Vaihtokauppoja  tein myös ja kirppikseltä löysin pari kivaa mallia kokoelmiin.
 
Varsin antoisa lauantaipäivä siis :)

7 kommenttia:

Maria kirjoitti...

Kaunis vaihto Leenalta!
Kivoja ostoksia ja malleja. Oli hauska nähdä!

Lumiruusu kirjoitti...

Vaihtojasi Leenan kanssa suorastaan odotan ja jälleen teitte molemmat
ah-niin pistelyt.
Leenan työ on kaunis ja viimeistely tosiaan oivaltava -miten rauhallinen lopputulos kun pistely onkin kiinnitettu tummalle pohjalle.

-saamasi Tournicotonin malli on extra ihana ,samoin kortti ja viirinauha :)

Virpi kirjoitti...

Onpa kaunis vaihto ja lisukkeet. Tuo Tournicotonin malli näyttää mielenkiintoiselta.

Ihania nuo Emmulista ostamasi villalangat. Niitä pitäisi päästä hypistelemään ihan oikeasti.

butterfly kirjoitti...

Beautiful stitching, and some beautiful stash.

Varla Lee kirjoitti...

You are right, the name is "forget me not". I love L`R de Rien, i just embroidered one of hers. So your cross stitch progress is so beautiful and fine! And i love to find old stuffs too, your finded thigns are cute! Hugs and have a nice weekend.

Anonyymi kirjoitti...

Ihana vaihtonne jälleen ! Tosi kivoja ostoksia ja muita hankintoja teit Ikaalisista. :-)

Sari kirjoitti...

Ihana tuo teidän kevätvaihto. Kivoja ostoksia olet tehnyt!