sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Primitive vaihto


Perinteisten jouluaiheiden sijasta, vaihdettiin Maijan kanssa primitiveaiheiset pistelyt ja mallit näin joulun alla. Meidät tuntien mukaan sujahti myös muuta kuin tosi vanhaa, eli pinkkiä ja ruusuista ja hempeää myös :). Ihan uskomattoman kauniin ja ihanan kokonaisuuden sain, sanat ei riitä kertomaan miten paljon kaikesta tykkään.
 
Tyynyn pistelyt on koottu saamastani Nikyscreations mallista Primitive advent calendar, vintage contry mocha on kankaana, ja se on just niin vanhan oloinen kuin tuollaisen mallin mukaan tehdyn kuuluukin. Toinen saatu ihana malli on BBD:n Mothers garden, arvannette, että tämän tahdon pistellä ihan heti :)


Greengaten mintunsävyinen kannu on ihana hyasintin kanssa näin joulunaikaan, myöhemmin siitä löytyy sitten jotain muuta. Tykätään  kovasti Greengatesta ja tässä vaihdossa sitä saatiin molemmat :)
 


Harmaa kynttilä, harmaa rottinkitarjotin, pinkkiä chenillenauhaa ja Partyliten somiste, johon Maija antoi tarkat ohjeet, miten sitä voi käyttää kukka-asetelmiin. Varmasti kokeilen heti joulukukkien kanssa.


Ja entäpä kortti, tai kortit, sillä sain vaihtopaketin jälkeen vielä toisenkin kauniin kortin. Ei voi kuin ihailla miten monipuolisesti näissä on materiaaleja käytetty. Punaisessa joulukortissa on muistona kesän keijuvaihtomme ja vaaleanpunaisessa kortissa lienee Maija ja Mari matkalla jouluun vaaleanpunaisissaan :) 

 
Minä pistelin Maijalle Stacy Nash Primitives Fancy peacock hanging pinkeep.
 Kankaana 32 count french lace pellava, langat DMCn 
 
 

 
Tänään sain avata kolmannen adventtilahjan, huomenna luvassa jotain herkullista :)

4 kommenttia:

Maru kirjoitti...

Ihanat vaihdot teillä ja myös kaikki nuo joulukalenterivaihdosta saadut yllärit on niin ihania!

butterfly kirjoitti...

Beautiful christmas ornaments.

Saara kirjoitti...

Ihana vaihto! Olen vähän kateellinen... :) Tykkään kovasti noista vanhanaikaisen tyylisistä pistelyistä.
Tunnelmallisia joulunodotuspäiviä...

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Tätä katselin kieli pitkällä Maijan blogissa jo: uskomattoman kaunis ja ihana vaihto!