perjantai 14. joulukuuta 2012

12,13 ja 14Yhtään välipäivää ei joulukalenterin pidosta saisi pitää, niin paljon uutta ja kivaa näytettävää löytyy joka päivälle .Maarit ilahdutti kivalla tonttujoulukortilla, kiitos kovasti, tämä on niin nätti. Ihana saada näitä pistelyjä kortteja.
 
Luukuista 12, 13 ja 14 on tullut paljonpaljon minejä.
Kirsin pikkuisen pistellyn sydämen kaveriksi sain kuusen, voin kuvitella miten söpöiltä ne sitten kohta kuusessa näyttävät.  

 
Ihanat bambicharmist ja ruukku ovat Kirsiltä myös.
Sarin minit ovat ihanat Beatrix Potter kirjat, BP mobile (oi mikä idea) ja niin taidokkaasti virkatut pienenpienet patalaput ja vielä pienenpienempi punatulkku! Ei noin pientä edes voi olla :)  
Kankaitakin sain kaksi palaa kauniita sävyjä.Sinikan nukkekotilahjoina sain kuusenkoristeita:kaunista nauhaa sekä palloja ja paljetteja kauniisti pakattuina, mahtavatko mennä tälläisenään Primrosen puotiin myyntiin? Ihan uskomattomia ovat myös purnukat, joiden sisältönä on mansikkahilloa ja pikkelsiä. Oikeasti punaisissa purkeissa on pieniä mansikanpalasia, niin taitavaa käsityötä!  Hiirulainen saa ne jouluevääkseen. Hopeisen kuusen ostin Turusta Tigerista, se on hiirulaisella myös ja nyt koristeltuna Sinikan ihanalla nauhalla.
LHN/CCN joulukoristekokoelma ei saanut uutta pistelyä tälle joululle, yhtään joulukoristetta en ole tänä vuonna pistellyt itselleni, lahjoja vain :)
 
Huomenna uskomattoman ihanan Primitive vaihdon kuvia :)

4 kommenttia:

♥ Sari ♥ kirjoitti...

Ihquja juttuja. :)

Eila kirjoitti...

Ihquja minustakin!!!
Nuo kolme viimeistä tyynyä ah niin ihanat! Mullakin on nuo reunimmaiset, eri tavoin vaan viimeistelty.

Anonyymi kirjoitti...

Me encánta el duende,muchos saludos.

Maria kirjoitti...

Ihania, ihania!! Mitä muuta voisin sanoa...Kyllä olette taitavia ja idearikkaita!