tiistai 11. joulukuuta 2012

Luukut 10 ja 11

 
Joulukalenterilahjojen lisäksi sain tänään ihanan yllätyksen.
Outi muisti minua joulukoristeella ja kauniilla joulukortilla. Kiitos,  ihana yllätys! Outi kiitteli minua postipoikana toimimisesta,ollaan kimpassa vähän tilailtu :) 
Kunhan virallisemmat joulukiireet  helpottaa, meillä alkaa Outin kanssa uuden upean jouluisen pistelyn kanssa puuhastelu, siitä enemmän tuonnempana .  
 Eilisen lahjasaalis oli taas runsas.
Sarilta sydämelliset patalaput (tuli muuten tarpeeseen)
Kirsilta ristipistomallikirja Samplers in cross stitch
ja Sinikalta huikean paljon pientä ja ihanaa materiaalia nukkekotiin sekä ihana setti pikkiriikkiselle vauvalle. Joululomalla aion perehtyä itsekin tekemään jotain miniä, materiaaleista ei ainakaan ole pula :)

Tänään sain lisää ihanuuksia, kauniita kankaita Sarilta ja lisää ihania bambi ja kärpässienijuttuja Kirsiltä. Aamulla jo mietiskelin mitä kivaa kruunukankaasta voisi ommella ja lila kangas on ihan samaa sävyä kuin viime viikolla tullut vintagepellava, mietinnässä jo joulun jälkeisetkin pistelyt, jotan niistä pitää heti päästä toteuttamaan.
Niin suloinen bambiruukku, valkoinen hyasintti kukkii sopivasti, nyt saan aamuisin ihastella tällaistäkin asetelmaa.


 Kirsi sai eilen itsetehtyä minulta:
New York Dreamer malli Coffee break pisteltynä tummanruskealle pellavalle turkoosilla DMCn langalla. Mukaan laitoin porilaist kaffeet. 
 
Huomiseen!3 kommenttia:

Marika kirjoitti...

Ihania juttuja taas (hiukan toistan itseäni...)
Porilaisen paahtimon kaffetta saa Oulussa myös mutta tekevät käsittääkseni erilaisen sekoituksen tänne. Paikka on Puistola.

Anonyymi kirjoitti...

Mitäs tuli tilattua Outin kanssa? Jotain ristipistokivaa? Millaisia?

Kauniita ovat lahjasi!

T. Johanna

Kirsi kirjoitti...

Kiitos kauniista Coffee-koristeesta! Ja tosiaan, tuo bambi-ruukku näyttää heinolta kukan kera :)
Olet saanut Outilta tosi kivaa postia. Ja Sarin lähettämät patalaput on suloiset. Ymmärrän, että tuli kuin tilauksesta, niin tulisi meillekin - ei nimittäin ole Joulunvärisiä meilläkään!
Sinikalta saat niin kivoja nukkislahjoja. Mekin menemme tänään Emman kanssa nukkiskerhoon ja siellä vaihdamme jouluswapit eli saan 10, ja Emma myös, pikkuista pakettia, jotka saa avata sitten aattona.