tiistai 20. marraskuuta 2012

Jouluttaa


Talvesta ei enää ole tietoakaan, masentavassa marraskuun märkyydessä ja pimeydessä täällä mennään. Valopilkkuja on lähestyvä joulu ja siihen kuuluva lahjahömpöttely ristipisto- ja tänä vuonna myös nukkekotiystävien kanssa :) 
 
Alkukuusta juhlittiin työkaverini pyöreitä vuosia ja tälle värikkäälle ja taiteelliselle ihmiselle oli ilo tehdä itse korusetti lahjaksi.  Korut pakkasin Elsa Beskowin satukuvalla koristettuun sydänrasiaan ja korttiin tietenkin samaa teemaa, sadut, lapset ja metsäaiheet kun meitä vahvasti  yhdistävät.
Korut on suunnittellut Love to Stitch mallien tekijä Kirsi Huttunen.
Alkuperäiset värit vaihdoin lahjan saajan lemppariväreihin ja voin sanoa että näistä tuli kyllä tosi kivat  ja saajalleen sopivat. Sunnuntaina käytiin näitä   koruja Kirsille  messuilla näyttämässäkin :) 
 
 


Samalla vaihdettiin Kirsin  kanssa myös tämän vuoden joulukalenterit, tulitikkurasioista tehty.
Ihan kaikki paketit ei  meidät tuntien tietenkään pikkuiseen  rasiaan mahtuisi, joten erityisen kauniisti paketoituja paketteja oli mukana myös iso laatikollinen. Herätti muuten bussissa paluumatkalla huomioita ja sainkin vuolaasti kertoa mitä nämä aikuisten hömpötykset oikein ovat :)



Puolikas nukkekotijoulukalenteri meillä on ekaa kertaa Sinikan kanssa. Postitonttu toi jo alkukuusta näin nättejä paketteja odottamaan joulukuuta.
Ihanaa odotuksen aikaa on siis ilmassa.  



Minun versioni tikkuaskikalenterista näyttää tältä . Minä en olisi minä, jos tällä kertaa kaikki olisi mennyt ihan alkuperäisen suunnitelman mukaan, tämä nimittäin oli alunperin melkein 24 askia sisältävä viritys. Se vaan ei miellyttänyt esteettistä silmääni (ja liimauksetkaan ei menneet ihan putkeen) viime metreillä siitä jäi jäljelle vain 5 laatikkoa sisältävä yläosa ja alleen se sai yhden puulaatikon. Muut paketit ovat sitten irrallisia siinä ympärillä.




Messuilla mopo karkasi tietenkin käsistä, kuinkas muuten. Suuri osa meni lahjaksi, joten kuvan saan näyttää vain itselleni hankitusta joululahjasta: ( eikös ookkin hyvä selitys antaa itselleen luvan ostaa jotain :))  Advent im Winterwald kirja, joka on täynnä toinen toistaan kauniinpia malleja. Ennakkoon tilasin Emmulista lumisadepallot, jotka teen jouluisiksi itse ja kauneimmat nauhat koskaan, pitsi ja sametti samassa, ihanat, näitä ei voinut vastustaa.
Ihana oli nähdä Kirsin Emmuli ja Jaanan Macrame, kauniita tavaroita nämä upeat käsityökaupat täynnä.

 
Ensi viikonloppuna shopataan ja vaihdellaan lisää joululahjoja Turun suunnalla :)

15 kommenttia:

Kirsi kirjoitti...

Tuossa tuo sinun kalenterisi olohuoneessa aivan huutaa mulle, että avaa jo, avaa jo. Mutta en! Montakos yötä pitää vielä odottaa? En nyt jaksa laskea. Kalenterisi on nätti kuin mikä ja olen ihan rakastunut tuohon siiliin. Voit minut tuntien arvata, että mulla jo on minisuunnitelmia siilin koloa varten. Täytyyhän hänen saada uusi koti sitten kun ei enää tarvitse kalenteria vahtia! Kiitos kun sain kuvan tekemästäni kalenterista, niin saan minäkin päivitettyä blogiin. Jotenkin se vain unohtui kuvata... Lienee ollut niin kiire viime aikoina :)

Kirsi kirjoitti...

Höh, mullahan oli jutut ihan kesken... Eli siis, Elsa Beskowin kuvat on todella suloisia! Aivan ihania. Ja tuo koru värimuunnoksineen on hieno ja oli kiva nähdä se livenä, oikein kiva. Saajakin näytti niin tyytyväiseltä :)

Eila kirjoitti...

Kauniit korut!
Muistakaahan hömpöttelijät sitten joulukuussa ahkerasti päivitellä blogejanne, että me lukijatkin pääsemme ihastelemaan paketeista ja rasioista paljastuvia ihanuuksia:)

Ninnu kirjoitti...

Suloinen tuo sydänrasia.

Sari (saristitching) kirjoitti...

Kauniit korut ja tuo Elsa Beskowin rasia on I-HA-NA!!! Jee, lauantaihin!!

Hanne Valkoinenleinikki-blogi kirjoitti...

Ihan ihastuttava sydänrasia!

Saara kirjoitti...

Ei voi taas sanoa muuta kuin ihanaa, ihanaa, ihanaa... :)
Korusetti on niin herkkä! Oletko itse tehnyt Beskow-rasian vai mistä tuollaisia löytää?
Joulukalenterit on niin houkuttelevan näköisiä että ...pieni kateuden pisto tuntuu :) Esitelkäähän tosiaan sitten ahkerasti noita luukkujen sisältöjä.
Meillä on ollut samoja ostoksia, tuo kirja on huippukiva, ja tuo turkoosisävyinen nauha on ihan uskomattoman kaunista!

Anonyymi kirjoitti...

Qué bonito el colgante la pulsera y el anillo son muy originales, ideal para regalar éstas navidades.

Unknown kirjoitti...

Wonderful gifts!!!

Irmeli kirjoitti...

Ihastuttavan jouluista :). Kauniita pussukoita ja paketteja. Niin kauniita, että raskiikohan noita edes avata :).
Upea on myös tuo lahjakokonaisuus ystävällesi.

Katri kirjoitti...

Kovasti tosiaan jo jouluttaa; koristeet ovat kyllä vielä varastossa mutta jotain pientä (ristipistojuttua) on jo esillä. Ja nuottikirja, olen häiriköinyt naapureita soittamalla joululauluja... :-)

Ihanat korut, ja ihana rasia!

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Kaunis korusetti, kivasti vaihdetut värit. Ja niin söpönen tuo oravarasia!
Ja ai, kun houkuttelevia tosiaan noi joulukalenterit; samaa pyydän ma kuin toveritkin, eli ahkeraa päivitystä luukkuja aukaistessa, että me päästään nauttimaan mukana :D.

Jesh, shoppailu on ilomme ;).

Lumiruusu kirjoitti...

Sinun on "Jouluttanut " tosi kauniisti ja luovasti -korusetti on huippu hieno ja rasia .ja kaikki !!

Nuo Joulukalenterit on niin söötit ettei enää sanat riitä :)

Maria kirjoitti...

Oi ihanaa joulua! Ihania joulukalentereita:) Onpa kiva seurata niiden avaamista:)

Ressu kirjoitti...

voi juku voi juku!! Ihania noi teidän joulukalenterit kyllä.

Ja tuo sydänrasia!! OIH!!! Mistä tuollaisia löytää?

Ihanaa ja lahjarikasta joulunodotusta :)