perjantai 30. marraskuuta 2012

Mitä iso edellä, sitä pieni perässä

 
 
Perjantaiterveiset joulupakettikuvilla :)
Näillä joulukalenteri ym. jouluvaihtojutuilla rasitan välillä ihmisiä jotka eivät tällaisestä mitään tiedä ja oikeasti ihmettelevät, mikä juttu sellainen voi olla että välillä toisilleen tuntemattomatkin antavat joululahjoja vaihtojen merkeissä toisilleen. Usein kysytty kysymys myös on, että miten lapset suhtautuvat siihen että minä saan paljon lahjoja joulukuun aikana.
No, täytyy sanoa että oikein hyvin. Kasasin kahden kokonaisen joulukalenterivaihdon ja yhden 10 pakettia sisältävän vaihdon yhteen koriin ja eikä aikaakaan kun vierelle oli ilmestynyt kassi, jossa oli lisää lahjoja. Lähemmän tarkastelun jälkeen sieltä löytyi paketoituja juttuja ja joulukortteja jokaiselle perheenjäsenelle. Saas nähdä milloin näitä saa availla :)
 
Huomenna se alkaa, loppuvuoden ihanin ja tunnelmallisin kuukausi.
Huomiseen!
 

 
P.S: Olen itse askarrellut alla olevan Elsa Beskow rasian; askartelukaupan pahvirasiaan liimasin netistä tulostetun EB kuvan ja  laitoin vähän pitsiä ympärille.   

4 kommenttia:

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Ai, kuinka herttaista! Poika (13 v.) yllätti minut tänään ottamalla puheeksi, että "se askartelukalenteri oli kaikkein paras joulukalenteri ikinä." Ohho, se, minkä minä pari vuotta sitten kahdelle nuoremmalle kokosin, ja missä oli kyniä, kumeja, tarroja ja muuta. En olisi osannut ollenkaan aavistaa, että siitä oli niin mieluisat muistot! Suklaakalentereilla luulin lasten joulunodotuksen kuittaavani, mutta taitaakin olla nyt välttämätöntä mennä ostoksille ja ostaa vaikka viimeiseksi 12 päiväksi nuoremmille nuo askarteluluukut :).

Maria kirjoitti...

Ihania paketteja odottamassa! Täällä nautin niiden katselusta, kiva nähdä mitä niistä saat:)
Ihanaa joulukuuta!

marja kirjoitti...

Hurmaavaa :)

Sari kirjoitti...

Juu, itse kukin saa aina välillä olla selittelemässä että miksi saa milloin mitäkin eri puolilta Suomea. On se ihanaa kun näin aikuisenakin pääsee tällä tavoin mukaan jouluiseen tunnelmaan.