keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Olipa kerran...


...ihan uskomaton vaihto!
Toinen toistaan upeampia ja ihanampia satuaiheisia vaihtoja on viimeisen viikon aikana vaihdettu. Omani kun pääsin avaamaan, menin kyllä ihan sanattomaksi. En tiedä saanko mitään järkevää kirjoitettua vieläkään,jotain niin kivaa ja kaunista sain. 
Sari  oli ottanut huomioon kaikki minulle tärkeät satuhahmot ja sain mitä moninaisempia käsintehtyjä juttuja. Koekaniiniksikin olin joutunut, mikä oli oikein kiva juttu, koska sain itsekin sellaista mitä täällä ei ennestään ollut. Pistelytoiveissa minulla oli Beatrix Potteria ja muita lempparisatuhahmoja mainitsin Elsa Beskowilta ja Astrid Lindgreniltä.
Hiiriäiti kera viiden hiirivauvan on pistelty ja viimeistety flatfoldiksi, joka muuten on kooltaan iso, ei ollenkaan mitään postikorttikokoa :). Ihana pistely ja ihana aihe siinä, yksi vauva enemmän kuin mitä minulla itselläni on. Vai olisiko tässä niin että neljä omaa nukkuu kehdossa ja sitten se viides on niitä hoitolapsia, joita päivittäin sylittelen :)

Kannukokoelma karttui ihanalla käsin maalatulla ja Peppi aiheisella kannulla ja samaan settin kuului vielä Eemeli kulhokin. Uskomatonta ja ihanaa!

Tässä vaihdossa sain myös pussukoita kaksin kappalein. Punaisessa Beskowin marjalapsia ja vaaleassa tammenterhopikkuisia. Hätähousu kuvasi vain pussukoiden toiset puolet. Molemmilla puolilla on kyllä kuvat. Hienosti toteutettu kuvansiirrolla, ihana idea ja toteutus näissä.                                 Mirabilian ihana malli Once upon a time oli vielä mukana.
Kiitos Sarille tästä satumaisesta ja runsaasta vaihdosta,nyt ei kyllä sanat riitä kertomaan miten iloinen tästä kaikesta olen! Miten mulla on vielä sellainen tunne, että tämä sama porukka ottaa tämän vaihdon joskus vielä uusiksi :)10 kommenttia:

Kirsi kirjoitti...

No huh huh tännekin. Mikä vaihto! Kyllä varmaan on pakko joku kerta ottaaa uusiksi.

Lumiruusu kirjoitti...

Arvaas ,onko mulla ollut vaikeaa kun oon koko ajan tiennyt mitä ihanuuksia Sari.H on Sulle pistellyt,ommellut ja maalannut ! :) :)
Meidän Sari on ilmiö -ei mene mihinkään valmiiseen muottiin
( tosin ei kai meistä kukaan..?)
niin nopea pistelemään ja aikaansaapa..

Hän kun on opiskellutkin käsityöalaa niin uskaltaa aina kokeilla uusia tapoja viimeistellä..esim. tuo ovaali ommeltu aukko flatfoldissa ei onnistuis multa ikinä ,nou,nou ,ei todellakaan !!! :)

Muutenkin hän on ihana ihminen ...
aina niin innostunut ja hyväntuulinen.

-meillä on niin mukavaa kun tavataan Sarin kanssa toisiamme yleensä ennen kuin lähetämme vaihdot ja saadan sitten odottaa molempien paketteja

jaettu ilo on kaksinkertainen -ja siksi ihastellaan saapuneetkin vaihdot yhdessä.

Eila kirjoitti...

Voi herrantähen miten ihanat jutut!!! Sari on kyllä tehnyt monta hienoa posliininmaalausta tähän vaihtoon, monitaituri!
Pistely on niin suloinen, kuten kaikkien "vaihtolaisten". Ja kyllä, uudestaan, uudestaan:)

Anonyymi kirjoitti...

Ihanan vaihdon sait. Siis tosi upea!

Raffaella kirjoitti...

Bravissima! Lavori stupendi!
Un saluto Raffaella

Sari kirjoitti...

Siis huh!! Miten ihanat jutut Sari on sinulle toteuttanut. Ihan mielettömän hieno :) Kaikki tämän vaihdon paketit olivat tosi ihania. Varmasti otetaan uusiksi.

Irmeli kirjoitti...

Kyllä tämä vaihto on saanut teidät kaikki niin upeasti "satuilemaan", ihania jokaikinen. Todella runsas ja moni-ilmeinen on tämä sinunkin pakettisi. Ja huoh, miten kivat posliinimaalaukset.
Todella kaunis ja ihana on myös tuo pistelemäsi pelakuutyyny tuolla aiemmin, kuten tietty kaikki muutkin jutut mitä täältä löytyy.
Ihanaista kevättä ja nuo aidotkin pelargoniat varmasti vahvistuvat hoivailussa.

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Ai että, onpa paljon ihanaa, ja upeaa, kun on niin paljon itsetehtyä!
Ilman muuta otetaan uusiksi!!

Saara kirjoitti...

Oi kun ihana hiirityö! Ja kaikki muukin itsetehtyä, ei voi kuin ihastella... :)

Ulla kirjoitti...

Wau, upean vaihdon Sari on sulle kasannut!