lauantai 14. huhtikuuta 2012

Happy springSateista lauantaihuomenta!
Kevät ei ihan niitä parhaita puoliaan ole vieläkään päässyt näyttämään. Siirsin ihan suosiolla pelargoniat kuistilta lämpimämpiin oloihin keittiöön ja nyt toivon parasta että ne lähtee hyvään kasvuvauhtiin.
Kuistille olen koonnut myös  puutarha-  ja kevätaiheisia pistelyitä, joista tämä Lizzie Katen Happy Spring on uusin. Talvella pistelty ja nyt pääsiäisenä sain sen viimeisteltyä.  

Monogrammikortti meni Maijalle synttärionnitteluina. Korttiaihion sekä monogrammimallikirjan sain itse Outilta synttärilahjaksi. 

Toinen toistaan ihanampia satuvaihtoja on jo ollut blogeissa esillä.Niin kekseliäitä viimeistelyitä ja upeita lisukkeita,että ei voi muuta kuin ihastella meidän pistelijöiden idearikkautta :) Itse jänskään vielä viikonlopun yli mitä  tulen saamaan ja myös minun pakettini avataan vasta maanantaina.
Jotain lumoavaa luvassa siis ensi viikolle :)

5 kommenttia:

Lumiruusu kirjoitti...

Terveisiä Ruka-tunturista!

Aurinko paistaa ja lunta on aivan käsittämättömät määrät :)

LK-Happy Spring on todella nimensä mukaan iloisen värinen...kivat nuo keltaiset niitit kulmissa .

-kiitos vielä kerran kortista ,mikä sen monogrammkirjan nimi on ?

Eila kirjoitti...

Iloinen kevätpistely!
Ihan jännityksellä minäkin odotan ensi viikon paljastuksia satuvaihdossa (vaikka itse olenkin jo saanut), on tämä ollut vertaansa vailla oleva vaihto:)

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Onpas iloinen kevätpistely!

Virpi kirjoitti...

Ihana tuo kevätpistely. Minä en ole vielä päässyt kevätpistelyvauhtiin. Omatuntoni kolkuttaa noiden joulusukkien kanssa, kun niitä pitäisi totta totisesti ruveta urakoimaan, mutta ei nyt enää jaksaisi joulua... =D Ja susityökin tuossa kummittelee mielessä kaiken aikaa.

Anonyymi kirjoitti...

Hauska pääsiäispistely :)