perjantai 23. maaliskuuta 2012

Perjantai


Peep perjantaita!
 Aurinko paistaa ja mieli on korkealla; perjantai ja kiva viikonloppu tulossa. Plus vielä maanantaille lomapäivä eli piiiitkää viikonloppua saa tällä kertaa vietellä.
Pääsiäisen aikaa saa justiinsa alkaa touhottamaan ja muutaman vanhan pääsiäispistelyn joukkoon tein taas ihan uuden. Pikkuinen tipu munanmuotoisen paspiksen keskellä se siellä piipittää.
Malli on Prairie Schoolerin. Paspis Casa Ceninasta.

 Ystävältä  muutama vuosi sitten lahjaksi saadut virkatut munaset ovat taas päässeet esiin. Nämä  kevätkoristeet  ovat ne kaikkeista lemppareimmat aina tähän aikaan vuodesta.   



Casa Ceninasta tilasin taas lisää näitä Mangon kivoja kirjasia, joista löytyy pieniä malleja vaikka mihin tarkoituksiin. 


Blogiarvoinnoissa olen ollut myöskin onnekas, olisinko vuoden aikana voittanut peräti kolme kertaa jotain kivaa.
Romulyylin puutarhassa oli taannoin kiva arvonta, josta siis voitin kaikkea kivaa puutarhatavaraa.
Sormet jo syyhyää päästä istutushommiin, kuistilla vihertää jo hyvin talvehtineet pelargoniat ja hortensia, jonka vasta vähän ennen  joulua vein ämpärissään kellariin talvehtimaan. Nyt on jo tosi komeassa lehdessä. Kannatti säästää ja talvettaa.
Tänään on sellainen olo, että nyt on pakko hankkia ekat narsissit ja erityisesti perunanarsissit, kuisti ihan huutaa niitä ja niiden kivaa tuoksua.

Kivaa perjantaita :)!


10 kommenttia:

"pappi puikoissa" kirjoitti...

'Peep' itsellesi, kiva tipu :)!

Jaa-a, mahdankohan tänä(kään) vuonna saada aikaiseksi yhtään pääsiäiskoristetta... Tiedätkös, mulla ei taida olla mitään pääsiäispistelyä, kun pääsiäinen tuntuu aina menevän niin kiireellä ohi, etten ehdi hypätä kelkkaan.
Se on kai vähän "ammattitauti", kun en halua hiljaiselle viikolle mitään kirkkaita koristuksia, ja sitten itse pääsiäispyhät kestävät vain ne 2 päivää, eikä niitä varten tule koristeltua muuta kuin lasten kulloinkin koulussa tekemillä koristeilla. (Tosin kirkollisesti pääsiäisenjälkeisiä sunnuntaita vietetään vaikka kuinka monta, mutta pääsiäispyhien jälkeen tuntuu vähän oudolta pitää tipuja esillä...) Saiskohan sitä edes yhden pupun pisteltyä...

Kirsi kirjoitti...

Minäkin ajattelin vähän laittaa jotain pääsiäisväriä tänään, kun meille tulee huomenna vieraita. Nättejä nuo sinun pääsiäiskoristeet. Haluaisin joskus nähdä nuo kirjat ihan livenä!! Olen nimittäin harkinnut itsekin ostavani, siksi olisi kiva tsekata etukäteen.

Eila kirjoitti...

Soma tipu ja kehys on tosi kiva.
minäkin olen laitellut jo pääsiäisjuttuja jnkn verran esille, pitää hakea vielä vanhat varastosta.
hyvää viikonloppua!

Ressu kirjoitti...

Tulikin mieleen, että se rairuoho tai nykyään ennemmin ohra pitää muistaa viikonlopun aikana kylvää.

Itselläkin on noiden pääsiäis (ja joulu) pistelyiden kanssa vähän niin ja näin viitsinkö edes tehdä, kun ne on kuitenkin esillä niin vähän aikaa. No pari vuotta sitten tein Sandralle sen yhden pupu pistelyn..jos sen kaivais esille..

Mutta suloinen tuo tipu pistelysi..

Sari (saristitching) kirjoitti...

Voi peep, miten suloinen tipunen :) Mulla ei ole mitään pääsiäispistelyitä - joka vuosi mietin, että nyt täytyy tehdä, kun on niin paljon kivoja malleja, mutta aina se vaan jää. On mulla itse asiassa yksi Maaritilta saatu. Täytyykin ottaa se esille.

Maria kirjoitti...

Söpö tipu!
Olen noita kirjoja itsekin katsellut, kivoilta näyttävät. Varmaan tulee tilattuakin:)
Onnea kivasta voitosta! Kevättä, vaikka lunta vielä pihalla, tuntuu, että ihan metritolkulla...
En onnistunut talvettamaan pelargonioita, taas kuivuivat kellarissa kun en muistanut käydä kastelemassa. Ihana, että sait myös hortensian säilytettyä!
Oikein aurinkoista viikonloppua!

Saara kirjoitti...

Söpö tipukoriste! Minäkin olen tuon pistellyt joku vuosi sitten ja se taitaa olla lasten lempparipääsiäiskoriste. :)

Lumiruusu kirjoitti...

Minusta kaikki Joulu/Pääsiäis yms. pistelyt on ihania,
tosin ite olen tehnyt vaan ihan pieniä koristeita ..

Niin kaunis kyltti ja
"Pitkäjalka-Tipunen" sopii hyvin sen kaveriksi...

Nuo uudet Mango-Pratiquen kirjat on kaikki kivoja..varmasti ovat ostamasikin :)

Hain tänään lisää mini-narsisseja jotta voin istuttaa niitä etu-oven porraskaiteen ruukkuun ..on sitten keväinen tervehdys ovella vastassa :)

Nautitaan Viikonlopusta ja laitellaan taas hiukan lisää kevättä kotiin !

( Ostin vihdoin ne uudet vaaleat keittiön verhot-lopulta sain idean eräästä sisustuslehdestä ja päädyin vanhanaikaisiin valkoisiin pitsiverhoihin)

Riitta Sinikka kirjoitti...

Oi,miten ihania oletkaan tehnyt! Kiitos osallistumisesta arvontaani! Hauskaa, että paketti tuli perille! Mukavaa viikonloppua!

Unknown kirjoitti...

Aivan ihana tuo pikku tipu! Tykkään kovasti pääsiäisestä, mutta jotenkin se jää yleensä sisustuksen osalta huomiotta. Tänä vuonna ajattelin tehdä poikkeuksen ja ripotella huoneeseeni kevään värejä ja pääsiäiskoristeita! :) Nuo sisun pääsiäisasetelmasi ovat tosi inspiroivia! :)

Hyvää viikon alkua!