keskiviikko 14. joulukuuta 2011

Lumiukkoinen vaihto

Joulukalenterilahjoja on iso kasa kuvaamatta, aivan ihania juttuja on taas tullut. Kuvaaminen saa vielä odottaa huomiseen ja tänään näytän ihanan joulumuistovaihdon jonka eilen sain.

Tässä vaihdossa piti kertoa jokin joulumuisto tai -tarina ja sen mukaan tehtiin ja viimeisteltiin jokin ristipistomalli. Mukaan laitettiin jotain pientä aiheeseen liittyvää.
Joulumuistoksi olin kirjoittanut hetken jolloin aattona televisiosta tulee Lumiukko, kaikki jouluhässäkät on siihen mennessä tehty ja on aika istua alas ja rauhoittua joulunviettoon.
(Toki se hässäkkä sitten taas jatkuu, hipuloivien lasten toimesta, mutta se pieni puolituntinen on se itselle tärkein jouluaaton hetkistä.)    

Minulle vaihdon lähetti, yllätysyllätys, joulukalenteriystäväni Leena :).
Kiitos Leena taas kerran!  
Ihan eka Lumiukkopistelyni, tykkään tästä tositosi paljon
Lisukkeena tässä vaihdossa sain Mailegin söpöisen lumiukon, tuoksukynttilän ja palan kaunista pistelykangasta ja tietenkin Lumiukkokortin .                           
Sattuipa sopivasti, että Kirsin ekstrapaketissa (saa avata milloin vain) oli myös aiheeseen sopiva kirja :). Tätä meillä ei ihme kyllä ennestään ollutkaan ja iltasaduksi se luettiin heti kun paketista sen avasin viime viikolla.
Kymmenen yötä jouluun ja Lumiukkoon...

6 kommenttia:

kissankello kirjoitti...

olipas kaunis lumiukko ihan piirretyn elokuvan kaltainen:)

Kirsi kirjoitti...

Tuo lumiukkkokoriste on ihan liian ihana!!!

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Tuommoinen lumiukkopistely täytyis saada itsellekin; siinä on just SE tunnelma...

Enpäs saanut päivällä juostua postiautoa kiinni, mutta isäntä kävi kyläkaupalta illalla hakemassa vaihdon: ai että, kun on ihana! Mistä olit löytänytkin nuo kortit, nehän on just kuin meiltä mummolasta (- onkohan tuo piirtäjäkin ollut siellä - en kyllä muista. :D)
Ja mikä jouluherkkupussi: herkkuja moneen makuun, aivan upea!
Ja laatikkokin pitää erikseen kehua: niin suloinen :).
Päivittelen sen varmaan vasta huomenna blogiini ja yhteisblogiin kans. Yritän saada parempia kuvia, nyt illalla valo on todella vähissä ja kaikista kuvista tulee kummallisen keltaisia. (Johtuu meidän kuusipuisesta sisäkatosta, sanoi kerran yksi lehtikuvaaja...) Kyllähän minä sen arvasin, kun postilapusta näin lähettäjän, että jotain kivaa & kaunista sieltä oli odotettavissa: kiitos-kiitos! :)

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Höh, enkä muistanut sitten kehua itse pistelyä ollenkaan, olen sen verran sekaisin päästäni :D.
Sehän on kertakaikkiaan kaunis kanssa. Kiva muoto, se löytää helposti paikkansa (löysi jo ;).) Ja tekstiä, niinkuin pitää, ja ihan asiaa vielä! :D
Sopii muuten kivasti yhteen viime jouluna sulta saamani "Cosy..." pistelyn kanssa, huomasin. (Ja kyllä myös vintagevaihdon koristetyynyn kanssa, itseasiassa.)
Ja taustakangaskin viimeisen päälle ajateltu: sinä teet kaiken aina niin loppuun asti huolitellusti (lahjapaketointia myöten); ihailuni!

Sari kirjoitti...

Ihana lumiukkopistely!!! Tosi aito.

Ele kirjoitti...

Just wonderful this pillow Mari!
Please, can you help me to find the pattern?

Thanks so lot
Gabriele