torstai 15. joulukuuta 2011

Joulumuistovaihto ja annettuja kalenteripistelyitä

Tänään kävin hakemassa oikean joulufiiliksen lapsen päiväkodin joulujuhlasta, ilostuin postilaatikosta löytyneestä tontun tuomasta paketista, ilahduin jälleen kerran kolmesta aamulla avatusta joululahjasta ja iloitsen tulevasta pitkästä viikonlopusta, joka alkaa ylimääräisen vapaapäivän myötä just nyt.
Oikein ihana joulukuun 15.päivä siis. 
Joulufiiliksissä jatketaan perille menneiden pistelyiden myötä, kuvat jo kätevästi koneella, (uusien kuvien ottamiseen on taas liian pimeää)

Outi kirjoitti juuri saaneensa oman joulumuistovaihdon ja tälläisen jouluisen koristeen minä pistelin Outin joulumuiston pohjalta.  Tarinan taustaa ja kuvan mitä muuta pistelyn lisäksi lähetin löytyy ehkäpä huomenissa Outin omasta blogista.

Malli on Lizzie Katen Christmas is...
Outi tykkää kovasti kaikista tekstijutuista ja tässä tekstissä on ylöskirjoitettuna niin monta tärkeää joulun asiaa, että tämähän oli vallan passeli tähän vaihtoon. Taustakankaana tekstiä myös,ranskaksi. Välissä  vanulevyä, on vähän napakampi ja sopivan litteä sillä tavalla.  

Lähettämistäni joulukalenterilahjoista on pieni osa ollut jo itsepisteltyjä.
Tänään Leena on saanut kaksi koristetta, sinkkikyltteihin liimatut talviset pistelyt.
Toisesta Leenan saamasta pistelystä en vielä kerrokaan enempää, näytän sitten toisenkin samankaltaisen kerralla :)

Malli on LHN:n Cardinal winter Viime vuonna sain Sarilta lahjaksi JBW Designsin mallin Stocking ja tänä vuonna pistelin sen Sarille pinkeepiksi. Mallin kierrätin eteenpäin jo, nämä on niin kivoja malleja ja nopeita pistellä, moni pistelijä tykkää :)
Huomenna olen kerrankin valoisaan aikaan kotona,mahdollisuus siis ottaa uusia kuvia ihanista    joululahjoista viikon varrelta.

10 kommenttia:

Irma kirjoitti...

Onpa ihania pistelyitä kauniisti kuvattuina! En olekaan vähään aikaan tehnyt ristipistoja, nyt alkoi kyllä sormia syyhyttämään ;)
Mukavaa viikonloppua ja tietysti joulun aikaa sinulle!!

Eila kirjoitti...

Kaikki tämän potstauksen pistelyt ovat kuinkas muutenkaan kuin ihania...tuo joulusukka on niin erityisen mukava!

Virpi kirjoitti...

Kaunista, kaunista... =D

Sari kirjoitti...

Niin ihana tuo sukkanen. Kiitos :) Kyllä sinullekin vielä jotain pisteltyä minun kalenteristani löytyy...

Tosi kivoja nuo muutkin pistelyt.

Teresa kirjoitti...

belli i tuoi addobbi.
Teresa

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Oivoi, sinulla on täällä taas niin kauniit kuvat! Minäkin vihdoin postasin vaihdon, mutta kuvani eivät pärjää otoksillesi: räpsin pimeässä keittiössä, ja tulos on senmukainen... Vaan eipä sitä liiemmin valoa ole päiväsaikaankaan, kun ilma on tasaisen sateinen.

Mutta mukavat käsityöjutut tuovat valoa pimeäänkin päivään; kiitos vielä kerran ihanasta vaihdosta, ja juuh, vaihdellaan ensi vuonnakin ;).

Kirsi kirjoitti...

Voi kuinka ihania pistelyjä! Niin, kuvat ovat kauniita ja tunnelmallisia. Ihan eri luokkaa kuin minun nykyiset kännykkäkuvat :( Luulisin, että mieheni on nyt pakko ostaa uusi muistikortti kameraamme, koska huomenna on juhlat joissa kameraa tarvittaisiin...

Saara kirjoitti...

Ihania!! Yksinkertaisesti ihania kaikki... Tosi suloisia nuo pikkukyltit. Edellisen jutun Lumiukko-paketti on aivan mahtava.
Mukavaa joulunodotusta, enää reilu viikko! :)

Lumiruusu kirjoitti...

juuri kävin ouin blogissa ihastelemassa seinävaatetta..Sinä se aina osaat tehdä 100% saajansa näköisiä vaihtoja :)

Suloiset pikku-pistelyt metalli- tageissa,hyvä idea !!

Varis kirjoitti...

Kauniita ovat kaikki, ja hienosti viimeisteltyjä. Nuo pienet sinkkikortteihin kiinnitetyt ovat suosikkini.

Viikon kuluttua on aattoilta. Nautinnollista tunnelmointia sinne asti!