sunnuntai 19. joulukuuta 2010

Viikon ihanat

Kuuden päivän joulukalenterilahjat, olkaa hyvät :).

Kirsiltä söpöinen lumiukkotikku, miten mainio idea tämäkin.
Pilkullinen lusikka ja tiskirätti, tykkään kovasti näistäkin. Lusikkaan liittyy    tarina, mitä en vielä Kirsillekään kertonut. Eli mulla on ennestään viisi kappaletta samoja pikkulusikoita ja just tässä glögikauden alussa  mietein   mistä nyt tähän  hätään hankin sen kuudennen, kun niitä pelkästään meidän perheessä sen verran tarvitaan. Ja sieltähän sellainen hetikohta tuli :)Leenan  kauniista kääreistä on löytynyt iki-ihana Jardin priven malli Carres du printemps Pentikin possumuotti, pellavanauhaa, Greengaten magneettipyykkipoika ja uusi setti pellavakangasta ja samaa sävyä oleva viimeistelykangas.
Malli on ehdottomasti mukana tammikuun ristipistohassutuksessa, siten että teen tästä monta pientä juttua ( mutta lasken sen   yhdeksi malliksi kuitenkin). Tämä  kangas myös, siihen pitää löytyy joku  kiva syksyinen malli.

Muuta mallit päätän joulun aikaan, silloin on aikaa rauhassa katsella mallit ja tarvikkeet valmiiksi.Outin rasiat ovat pitäneet taas sisällään niin kauniita nauhoja, pitsiä, nappeja ja charmseja.
Tätä iloa kestää onneksi vielä melkein koko ensi viikon.Tonttuperhe muutti keittiön ikkunalaudalle ja sai lumiukon seurakseen.
Meillä on täällä jouluvalmistelut hyvällä mallilla. Kuusikin saatiin jo sisään ja pikkutytöt sen koristelivat hyvin persoonallisesti. Nyt voi joulun odotus ihan tosissaan alkaa.


6 kommenttia:

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Nyt jo kuusikin! Me vasta keskustelemme isännän kanssa tulevan kuusen muodosta ja mallista - saapa nähdä :D.
Hauska tuo lumiukkotikku tosiaan!

Hanni kirjoitti...

Tuo lumiukko on kerrassaan ihana!! Ja ihania pikkujuttuja olet saanut.

Ulla kirjoitti...

Voi kun ihania lahjoja kaikki!

pitsienkeli kirjoitti...

Kivoja lahjoja ja kaunista joulu viikkoa sinulle:)

Sari kirjoitti...

Ihania lahjoja ja tuo malli on tosi nätti kyllä.

Irma kirjoitti...

Voih, mikä määrä ihania pistelyitä, lahjoja ja malleja! Kävin läpi noita aikaisempia minulta väliin jääneitä postauksia ja täällä huuli pyöreänä ihastelen kaikkea ;)
Kaunista joulua sinulle ja perheellesi!