lauantai 18. joulukuuta 2010

Pikkujoulut

Pienellä viivellä tulee kuvia ja tarinoita nyt, tällä kertaa  kuvia viikon takaa.
Viime sunnuntaina siis vietettiin kivaa pikkujouluiltapäivää muutaman ihanan ystävän kanssa. Lahjoja ja tuliaisia sain ja niin ihania kaikki.  Miten onkaan maailma täynnä kauniita ja helposti toteutettavia askarteluideoita.
Nämä ihanat vanhanaikaiset koristeet kätkevät sisäänsä konvehteja, niitä ei kyllä ihan heti raaski avata. Näitä ajattelin tehdä vielä itsekin lahjaksi  ja itselle kotiin. Materiaaleja kävinkin tänään hankkimassa, silkkipaperia ja lisää  kiiltokuvia.
Sydänenkeleitä olen itse tehnyt lahjaksi ja myös omaan kuuseen ripustettavaksi.,Pellavapaperipitsiä on tämän uskomattoman kauniin kynttilälasipurkin pinnalla. Kynttilän valo siivilöityy ihanasti siitä läpi. Yksinkertaista ja niin kaunista.
Tekijä löytyy täältä :) 
Sari toi tuliaisiksi Tralalan malli Snow Man. Tai oikeastaan messuterveisinä sain tämän, muistan kun kovasti suurta ääntä pidin joka puolella , kun en Tampereen käsityömessuille tänä vuonna päässyt :) Ihana ajatus siis, kiitos kovasti. 
Pikkujouluissa vaihdetaan myös paketteja tottakai. Minä sain tonttupussista Sarin paketin, josta löytyi varsin jouluisia juttuja: lankaa, nauhoja, herkkuja ja joulumalleja. 


Minun pakettini meni Sarille, oltiin siis parit :).  Sydänjuttuun voi ripustaa roikkumaan monenmoista, ristipistoja tietenkin ja sitten kortteja tms.
Lumiukon malli on Sylvian blogista, jossa on ihania ilmaismalleja vaikka kuinka. Lumiukko on tammikuun 2010 malli ja vastaavia on nyt ilmestynyt yksi joka kuukaudelle.

2 kommenttia:

Lumiruusu kirjoitti...

Hienoja nuo konvehtirullat samoin mahtava tuo lahjapakettisi.
Minullakin on tuo Talalan lumiukko-malli ,oon ajatellut aloittaa sen tammikuun 15 työn haastessa..
Muistankohan oikein että olisit myös mukana "hullutuksessa",oletko vielä miettinut malleja joita aiot pistellä?

Sarppu kirjoitti...

Kaunista ja ihania nuo karkkitötteröt, pitäisi vielä väsätä jouluksi...mukavaa joulun odotusta, vielä muutamia päiviä jäljellä :)