perjantai 3. joulukuuta 2010

Joulukuun 3.


Kotona olevien joulukalenterien lisäksi joulukuussa  on kivaa lukea suosikkiblogeja, jotka näyttävät päivittyvän tiuhaan tahtiin. Ikäänkuin joulukalentereita blogeissakin. Työpäivän jälkeen on kiva viettää tovi kivoja joulujuttuja lukiessa.

Jännä nähdä millainen joulukalenteribuumi ensi vuodelle saadaan aikaiseksi :). Kiitos lukijoille hengessä mukana olevista kommenteista, kiva kun tykkäätte katsella lahjakuvia. Niin minäkin :)

Joulukukista oli puhetta Lumivalko ja Ruusunpuna blogissa. Minun ehdoton lempparini on hyasintti, joko valkoisena tai vaaleanpunaisena. Viikko sitten ostin tämän joulunajan ensimmäiset ja istutin ne vanhaan kakkuvuokaan. Pikkujoulukuusia haettiin myös ja yhden juurelta, lumen seasta onnistuin löytämään vähän puolukanvarpujakin. Ystävä sai viikko sitten  synttärilahjaksi CCN:n mallista Winter´s  eve pistellyn pikkuisen tyynyn. Malli löytyy JCS:n joulukoristelehdestä vuodelta 2006.

Nähdään taas huomenna :)!
6 kommenttia:

Eila kirjoitti...

Nätti pikkutyyny ja entäs hyasintit, ihania!!

Lumiruusu kirjoitti...

Valkoiset hyasintit on niin herkkiä ja kiva kun löysit puolukan varpuja..
Meillä on kaikki niin jäässä ja syvänlumen alla että täytyy tyytyä havuihin koristeena.
Hieno koriste!

Sarppu kirjoitti...

Ihana tuo pikkutyyny, löysin itse vanhan ristipistotyön, jonka blogiinikin kuvailin ja olen siitä suunnattoman iloinen, vaikkei olekaan omatekoinen, sitten joskus, kun lapset hiukan isompia, teen kaiket illat käsitöitä :)

MariJ kirjoitti...

Ihana pistely! :)

Minä taasen en ole yhtään jouluihminen, pomppaan vähin äänin kaikki "joulu"postaukset yli. ;) Tuota pistelyä vaan on pakko kehua, kun se on niin söpö, eikä yhtään minusta edes jouluinen. :)

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Suloinen tyyny :).
Voi, kun minäkin voisin pitää hyasintteja, mutta kun allergisoivat niin helposti. Ikkunan väliinhän niitä kyllä voisi kokeilla, siellä ne kestävät kuulemma varsin hyvin - vaikka sinne ei mahdu kuin pikkuruinen astia...
Lapsuuden joulut vietin mummolassa, ja mummu aina osti vaaleanpunaisia hyasintteja kuistille. (Mummukin oli allergikko, mutta viileällä läpimenokuistilla kukat eivät vissiin haitanneet.) Hyasinttien tuoksu on hurmaava ja tuo minulle aina lapsuuden mieleen :).

Ele kirjoitti...

Hi Mari,

a wonderful little pillow!
Please, I would like to stitch the pattern too, can you tell me, where I can buy it?

Have a wonderful Christmas time
Gabriele