lauantai 4. joulukuuta 2010

3. ja 4. päivän lahjat

Joulukuun aamuissa on ihan oma hohtonsa.
Joka aamu ennenkuin muu perhe herää, otan kätköistä esille joko kaksi tai kolme pientä (välillä suurempaakin) pakettia. Sitten ihastelen niitä ensin avaamattomina ja avaamisen jälkeen ihastelu jatkuu. Joka aamu hetki ihan itselle ennen koko päivän kestävää tohinaa ja avattujen lahjojen myötä ajatus niiden ihanille antajille :) 

Eilen ja tänään on käsityötarvikevarastot taas kasvaneet.
Leenalta sain niin kauniin ruusuisen  koristeen tänään ja eilen 3 made for you charmsia ja yhden madonna aiheisen.

Outin rasioista löytyi  eilen pahvisia vintagenappeja ja tänään kaksi pientä kulkusta ja rekinappi.Suloisia!
Viestit on ihania myös :) 
Kirsin ideat ei koskaan petä ja aina vaan tulee lisää mitä kivempia juttuja. Tämä vihko, johon Kirsi oli jo valmiiksi liimannut käsityöohjeita, lahjavinkkejä ja sisustusideoita ym. kivaa ( niinkuin kannessakin lukee) on niiiiin huippu! Tilaa on vielä vaikka kuinka lisätä itse  lehdestä  leikattuja ideoita vihkoon. 
Mulla on lehtiä vaikka kuinka säilössä ja osa ihan vaan jonkun yhden pienen jutun takia, jota en kuitenkaan koskaan tulisi lehdestä hyödyntämään. Yksissä kansissa ollessaan niitä tulee varmasti käytettyä ja sieltä on helppo katsoa tarvittaessa.


8 kommenttia:

Lumiruusu kirjoitti...

Oi,ihanuus näitä sun joulukalenteri yllätyksiä..
kaikki niin sieviä aivan sun tyylisiä!

Sari kirjoitti...

Niin ihania kaikki! Voi että, miten kaunis ruusupistely!

Sini Helmi kirjoitti...

Voi kunka ihania lahjoja :)

KIITOS tämänpäiväisistä kankaista, kurjasta kelistä huolimatta ajelin hymy huulilla kotiin, välillä kankaita vilkuillen... Muutama malli jo mielessä...

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Onpas nätti ruusupistely! Kiva käydä katsomassa kalentereitasi (muistanpahan sitten itsekin, mitä tuli laitettua :D.)
Tuo madonna on kaunis <3

Marie Elisabeth's rum kirjoitti...

Ihailen sinun kärsivällisyyttäsi käsitöissä! Jaksat aina nähdä vaivaa pienten kauniiden yksityiskohtien eteen <3 Hyvää itsenäisyyspäivää sinulle!

Ulla kirjoitti...

Tämä kalenterijuttu on kyllä ihana!!

Virpi kirjoitti...

Tosi kivat nämä kalenterit =)

Kirsi kirjoitti...

Mari, varmaan olet jo minun tai Mintsin blogista lukenut, että noita leikekirjoja tein kesällä meidän terassilla ja naapuritkin tiesi, että teen joululahjoja :) Mutta arvaapa mitä! Tämä on ihan kreisiä, mutta olen jo ostanut sulle ensimmäisen joulukalenterilahjan ensi vuodeksi. Pitäisiköhän minun mennä hoitoon!!?? Mutta siis, kai meillä sitten on 24 lahjan vaihto ensi vuonna, sillä tätä menoa minulla on täysi kaleneri valmiina jo helmikuussa :)