lauantai 23. lokakuuta 2010

Spooky

Tällä viikolla olen saanut kummituskuoria kaksin kappalein.

Ensimmäisenä saapui kirjekuori Suomesta, jota aluksi luulin MailArt Friends listan Halloween kuoreksi ja ajattelin, että se oli Ullalta, joka minun lisäkseni oli ainoa suomalainen tässä vaihdossa. Vielä kun ihastelin kuoresta löytyneitä kauniita tavaroita, luulin niin edelleen, vaikka tavarat oli  aivan erilaisia kuin mitä tässä vaihdossa piti lähettää. Sitten vasta luin kortin ja tajusin, että Salainen Syyspiristäjäni onnistui ihan täydellisesti yllättämään  minun. Kadun nimen kuoressa uskalsin jättää näkyviin, koska se on ihan eri katu, kuin jossa asun, mutta hienosti tuli perille noinkin :) Postimerkit ovat taas kerran ilman leimaa, joten salainen on salainen edelleen.

Ihan mahdottoman ihana yllätys kerta kaikkiaan, niin kiva kirjekuori ja huippuihanat ompeluaiheiset tarvikkeet plus vielä saksikoriste saksien kuvalla, kuinkas muuten. Kiitos Sinulle salainen!

Muutama päivä myöhemmin, tuli sitten se vaihtokuori, mutta tosi paljon kauempaa eli Malesiasta Weeveniltä. Tässä vaihdossa piti lähettää kaksi lankatokkaa ja jokin makeinen. Niiden lisäksi sain myös vähän askartelutarvikkeita   kännykkäkoristeen. Kiva vaihto tämäkin, kiitos Weevenille!

Shortly in english too:

I got two Spooky MA´s this week. First one is from my Secret autumnfriend and the other is from Weeven, Malaysia.  Weeven sent me two DMC floss and blackcurrant taste sweeties. I got also some craftingstuff, with spooky stickers.

Thank you so much Weeven, from you spooky post :)! 8 kommenttia:

Lumiruusu kirjoitti...

Onpas tosiaan "hurjaa" postia!

Saksikuvioinen kangas on ihanaa!!
Pieni koriste söötti kuin mikä ja näyttää kivalta tuossa kurpitsassa!

Kerroin blogissani että lähin sisutuskauppani lopettaa-kävin siellä vielä eilen kun hain pojan junalta ja sain sellaisen korkean metallisen,valkoisella maalatun
Madonna-patsaan vielä jo alennetusta -30%.
Arvaa oonko vähä onnellinen?
Olen täällä kulkenut patsas kainalossa ja kokeillut sitä eri kohtiin talossa.
Laitoin sen nyt kumminkin keittiöön sivupöydälle kun siinä se on eniten esillä...
Laitan blogiin kuvan pian.

Sari kirjoitti...

Huu-uuuu. Kivoja kuoria.

Anonyymi kirjoitti...

Hassu juttu tuon osoitteen kanssa: mistähän se tuli, taisi olla toisen henkilön. Tällaista sattuu, kun on hurjia kummituksia liikkeellä, sotkemassa.
Hyvä, että Itella löysi oikean vastaanottajan.

Irma kirjoitti...

Hauskoja kuoria! Söpönen tuo saksikoriste!

Sanna-Pauliina kirjoitti...

Oi kun jännältä kuulostavia vaihtoja ja yllätyksiä :)aivan ihana kirjottu kirjekuori!

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Kiitos kannustuksesta - pistelynopeudesta en tiedä, mutta intohimoa siihen riittää! - Ja Halloween-aiheet on kyllä niin kivoja, etten taida niiden pistelyä malttaa lopettaa, vaikka ko. pyhä tulee ihan kohta ja menee kans :D.

Sarppu kirjoitti...

Kerrassaan ihania kuvia ja ristipistotöitä löysin täältä blogistasi, kauniita kuvia ja tunnelmia ♥

Kirsi kirjoitti...

Kivoja ovat ja kyllä minunkin silmään heti osui tuo saksikangas. Tosi hieno kangas, enpä ole ennen nähnyt.