keskiviikko 16. kesäkuuta 2010

Tuliaisia ja kuvia kuistilta
Jälleen kerran blogimaailma on päässyt yllättämään :). Matkan jälkeen postilaatikossa odotti yllätyspostia Marialta. Ihanan kirjeen lisäksi sain kauniin kesäkassin. Ihan liikuttuneena luin kirjettä ja tajusin taas miten valtava rikkaus käsitöiden tekeminen ja blogien kautta ihmisiin tutustuminen on.
Sunnuntaina jatkettiin samoilla linjoilla, kun pidettiin meillä pieni ristipistosessio. Juttua ja naurua riitti ja lopuksi ihan herkistyttiinkin, kun mietittiin miten ihaniin ihmisiin ollaan näin käsitöiden ja samanhenkisten muiden kiinnostuksen kohteiden johdosta tutustuttu.
Tuliaisiksi sain puutarhatarpeita ja pelargonian, tilkkukankaita, pitsiä, nuppineuloja ja Firenzen paperista tehdyn sydänmenmuotoisen rasian.
Kiitos teille kaikille :) !Kuistilla odottaa uudet siemenet kasvimaalle pääsyä. Miten onkaan matkan jälkeen laiskottanut niin paljon, etten ole jaksanut pihalla tehdä mitään. Liian kylmää väitän olevan, mutta toisaalta jos on liian kuuma, en silloinkaan jaksa tehdä mitään. Milloinkahan olisi sopiva istutusilma minun makuuni?
Italiasta tuoduilla unikon siemenillä on niin ihana nimi, ja oikein kauniilta näyttää kukatkin. Toivottavasti ehtisivät vielä tänä kesänä kukkaan. Ensin ne tietenkin olisi saatava maahankin asti :)
Ikkunalaudalla kukkii peloargoniat oikein hyvin, pistokkaatkin ovat kasvaneet. Valkoiset kipsikurpitsat löysin Tukholman Åhlensilta.
Penkki kätkee sisäänsä monta paria kenkiä. Vanha pitsilakana peittää sekalaisen kokoelman. Loput kengät löytyy kahdesta korista oven läheltä, jostain syystä rajasin ne kuvista pois kuitenkin :)
Pilkkutyynyt olen tilannut aikoinaan Villaa ja vaniljaa blogin Annilta. Kesäkuistille ne sopivat oikein hyvin, tunnelma on aika mummola, niinkuin kesällä kuuluu meillä ollakin.13 kommenttia:

Irma kirjoitti...

Kauniita yllätyksiä ja lahjoja olet saanut!:) Hauskalta kuulosti teidän kokoontuminen!
Kauniiksi olet myös kuistin laittanut kukkineen ja tyynyineen. Ihania pieniä yksityiskohtia huomasin kuten pienen tyynyn ikkunalla.
Aurinkoista viikon jatkoa!:)

Amalia kirjoitti...

Kauniit tyynyt ja kuisti kaikkinensa. Hienoja lahjoja olet saanut. Tuollaiset tapaamiset on varmasti kivoja. Harmi, kun täällä meillä päin en ole mitää tuommoista huomannut.

Sari kirjoitti...

Ihana tunnelma :)

Aivan ihanan kassin olet saanut! Niin sun värinen.

Maria kirjoitti...

Ihana kuisti,todella kuin mummolassa!

Mukava on yhdessä tehdä käsitöitä ja jutella samalla.

Aurinkoisin terveisin Maria

Marie Elisabeth's rum kirjoitti...

Miten kaunis kuisti ! Kodikasta. Mielenkiintoisia kukkasia sinulla on siellä tulossa nyt vain toivon taimillesi auringon lämpöä.Voinko laittaa sinulle sähköpostia reissua koskien kun olen vähän perhettäni haastatellut ? :)

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Komeat pelargoniat! Minulle ei jäänyt talven jäljiltä kuin pistokkaita, jotka otin vielä aika myöhään, joten ovat pikkuruisia vielä. Onneksi on kesää jäljellä :).

Laura kirjoitti...

Sievä kuisti, todellakin. Rupesi itsenikin tekemään mieli kuistin ikkunalle vaaleanpunaisia pelargonioita, eihän kaikkien kesäkukkien tarvitse olla ulkona, muutama voisi olla tosiaan myös sisällä kaunistuksena :)

Irmeli kirjoitti...

Kaunis on kuistisi todella, niin herttainen pastellisävyineen. Kivoja tuliaisiakin olet saanut ja kerrassaan ihanan kassin.
Aurinkoista loppuviikkoa :).

Teija kirjoitti...

Ihana kuisti! Ja prinsessa victoriat istutat tietysti lauantaina, häiden kunniaksi :)

Sini Helmi kirjoitti...

Kiitos ihanasta tapaamisesesta sunnuntaina!!! Vieläkään en ole palautunut maan pinnalle kaiken näkemäni ja kokemani jälkeen...

Uuden Kuun Emilia kirjoitti...

Mikä ihana kuisti! Voih!

Käsityösi ovat hurmaavia!

Leena kirjoitti...

Ihana tunnelma kuistilla ja edellisen postauksen kannu on suloinen :)

Anu kirjoitti...

Teillä on todella kaunis veranta, ja muutenkin ihania kuvia :) Muiden blogien kautta löysin tieni tänne :)