maanantai 5. huhtikuuta 2010

Kakkuja

Pääsiäisen herkkupuoli jäi kaupasta ostettiin suklaakakkuun ja suklaamuniin, mutta enemmänkin makeita juttuja olen saanut ihastella ja maistella Elliltä tulleessa herkkuvaihdossa.
Jälleen kerran meillä oli tosi ihana vaihto, jossa tällä kertaa lähetettiin jokin käsityö ja herkkuteemaan sopivaa tavaraa, ihan mitä vaan. Elli oli ommellut pussukan, josta löytyi ristipistoilla tehty kakku ja sisältä kaikkea ihanaa; kankaita, nauhaa ja pitsiä sekä reseptejä ja muffinssivuokia. Syötävinä herkkuina oli polkakarkin makuisia suklaakonvehteja ( ihan älyttömän hyviä) ja ruohomunia.
Tytöille Elli lähetti kolme virkattua jätskitötteröä, jotka pääsivät heti leikkeihin ja unohdin ne kuvata.


Kakku oli minunkin pistelyni aihe,onneksi sentään ei ihan samaa kakkua pistelty :). Meillä menee maku aika hyvin yksiin, eli niinkin olisi voinut käydä. Kakku on kiinnitetty samalla tavalla ja samanlaiseen kehykseen kuin vähän aikaa sitten täällä esitelty synttärikakkutaulukin. Mallikin on sama ja samoilla väreillä pistelty. Muffinssivuokia, kakkukynttilöitä ja piparimuotti sekä Fazerin karkkia laitoin pistelyn lisäksi matkaan.


Tervetuloa uusille lukijoille :). Tarkoitus on jatkossakin kirjoitella muustakin kuin käsitöistä, koska pisteltytahti on kovasti vähentynyt nykyään. Enää ei riitä ihan joka viikolle uutta esiteltävää :). Ystäviltä olen saanut kovasti kannustusta ja pyyntöjä kuvata enemmän kotijuttuja, joten koitan rohkaistua sen suhteen. Lähestyvät puutarhapuuhat inspiroi varmasti myös kertomaan kukkajuttuja.
Kevättarvontoja on menossa monessa blogissa ja minäkin lupaan sellaisen ihan pian järjestää, kunhan kasassa on yhtä monta lukijaa kuin minulla on ikää :)

7 kommenttia:

Ninnu kirjoitti...

Ihania pisteltyjä kakkuja molemmat! Nam, mitä herkkuja.

Lumiruusu kirjoitti...

Nam,nam mitä kakkuja!
Minustakin olisi tosi hienoa jos voisit laittaa enemmän kuvia mys kotoasi ,sisustuskuvia ja juttuja asioista jotka sinua juuri nyt inspiroi sisustusmaailmassa.
Esim.juuri se vintage -tyyli josta kerroit , osaan kyllä jotenkin hahmottaa mitä se voisi olla mutta en varmaan osaisi selittää asiaa.. Täällä sivykylällä oon sivussa kaikesta ,ei oo sis.kauppoja tms.

Ihan perusjuttua omasta tyylistäsikin olisi kiva kuulla lisää.
Miten makusi on muuttunut vuosien aikana ?
Mikä tai mitkä on esineitä jotka pysyvät sisutuksessasi vaikka muut tavarat vaihtuvatkin (vaikka kolme eri tavaraa tms.
Hyviä ostos vinkkejäkin olis kiva saada ,mitä kivaa kesäksi ulkokuistille istuttaa jne..

Sari kirjoitti...

Ihania kakkuja. Tosi kiva tuo Ellin pussukka. Hyvää alkavaa työviikkoa!

Valloittava valkoinen kirjoitti...

Ihania kakkuja!

Miia - Miian unelmia kirjoitti...

Ihania juttuja sinulla täällä blogissa!

Uuden Kuun Emilia kirjoitti...

Voi vitsi, mitä kakkuja. Itse voi vain ihailla. Peukalo keskellä kämmentä :)

Lennu kirjoitti...

Nätti vaihto, molemmat niin ihania! Sinulla on aina blogissasi niin kauniita kuvia, nätit kuvat toisten blogeissa saavat aikaan inspiraatiota järjestää tavaroita omassakin kotona :D