perjantai 20. marraskuuta 2009

Testing testing :)


Vanha kamera teki tenän ja uutta sain odotella hetken aikaa. Nyt pitää opetella uuden käyttöä ja minähän en tykkää ollenkaan senkaltaisista muutoksista :). Varsinkin kun odotukset oli korkealla sen suhteen, että uusi kamera tarkoittaa myös parempia kuvia, ihan näinhän se ei näytä menevän, mutta harjoitellaan, harjoitellaan.
Marraskuu on ollut tosi ankea kaikin puolin, pientä piristystä pimeään sain laittamalla jouluiset ristipistokoristeet esille hyllylle portaikkoon.
Viikonlopun aikana olisi hyvä saada laitettua vähän enemmän joulua kotiin, muutama valmistunut ristipistotyö viimeisteltyä ja vähän lisää ommeltuakin. Uskaltauduin tänään koneen äärelle pitkästä aikaa , ja sehän tuntui taas vaihteeksi sujuvan pienen pähkäilyn jälkeen.
Täällä mennään siis pikkuhiljaa joulua kohti, mutta hyvin rauhallisesti. Joulun teemana saa tänä vuonna olla rauha, rauhoittuminen ja yhdessäolo. Kahden viikon joululomaa jo odotellessa...
Leppoisaa viikonloppua toivotellen :)4 kommenttia:

Sari kirjoitti...

Kiva, että uusi kamera saapui. Nättejä joulukoristeita! Mukavaa viikonloppua!

Neiti Napakka kirjoitti...

Mulla oli hetki sitten oikein digijärkkäri, mutta törmäsin sen kanssa ongelmaan nimeltään Osaamattomuus. En osannut käyttää kameran ominaisuuksia ja säätöjä, enkä saanut hyvällä kameralla hyviä kuvia aikaiseksi. Myönsin tappioni ja vaihdoin kameran takaisin pokkariin, joskin ei ihan perusmalliin. Aloitin syksyllä valokuvauskurssilla ja harmittelin, että muilla on järkkäri... Mutta nyt kun olen oikein todella päässyt perehtymään tuon kamerani ominaisuuksiin ja oppinut käyttämään niitä huomaan, etten tarvitse järkkäriä.

Väittäisin siis, ettei parempi kamera takaa automaationa parempia kuvia. Valotusta ja kuvausolosuhteita kannattaa opiskella vaikka netistä. Itse olen ainakin saavuttanut huiman harppauksen, vaikken voi vielä hyvällä tahdollakaan puhua, että olisin jotenkin hyvä kuvaaja.

Irmeli kirjoitti...

Kauniita koristeita ja ihanan jouluista tunnelmaa jo esillä, tulevana viikonvaihteena saadaankin jo viettää pikkujoulua:).

tina kirjoitti...

Harjoittele rauhassa ja laita vaan "harjoituskuvat"tänne niin saadaan nauttia niistä :).
Mukava kuulla että sulla on joululoma!
Niin ja ihania koristet!