lauantai 28. marraskuuta 2009

Pikkujoulua


Pikkujoulu- ja ekaa adventtiviikonloppua on tähän asti vietetty oikein leppoisasti. Tänään käytiin jouluhömpällä paikallisissa sisustuspuodeissa ja kirppiksellä ystävän kanssa ja minä sain näin ihanan pikkujoululahjan :). Niin kaunis pellavainen pullopussi Jul tekstillä ja pussin sisältä löytyi mitä mainiointa ruotsalaista glögiä.


Viikko on ollut muutenkin hyvin Ruotsipainotteinen. Mies on matkannut siellä kahteen kertaan ja tuliaisina on ollut kaikki mahdolliset ihanat joululehdet, glögiä ja tietenkin näkkileipää :)
Toinen ihana ystäväni lähetti jouluvaihdon jo hyvissä ajoin ja minähän päätin sen myös avata hyvissä ajoin, vähän niinkuin pikkujoulun kunniaksi. Ja hyvä että avasin, paketista löytyi materiaaleja käytettäväksi vielä tämän vuoden tonttupajalla :)
Vaihto oli Tilda-aiheinen, mutta mukana oli myös ihania sisustusjuttuja minun makuuni,herkkuja ja vanhanajan kiiltokuvia sekä tietenkin itsepistelty joulukoriste.

Pitkästä aikaa löysin kirppikseltäkin jotain ostettavaa.; vanhan raastimen ja lasitölkin. Onnistunut reissu siis.

4 kommenttia:

Sirkka kirjoitti...

Ilahduin käynnistäsi,kiitos!
Ihana tuo pullosuojus,,kerrassaan! Kaunis!
Kiiltokuvat ikisuosikkejani..
Samoin kaikkimuutkin ja sinun ristipistotyösi on taitavista käsistäsi tehty!

Sari kirjoitti...

Voi miten ihania paketteja olet pikkujoulun kunniaksi saanut.

Terkkuja Helsingistä! Olen täällä kyläilemässä ja pistäydyin samalla paikallisessa ristipistotapaamisessa.

Kirjoitellaan!

Lennu kirjoitti...

Jee, ihania joulukuvia, nyt on joulukuu :) Nautitaan tästä, jipii jipii!

vattumato kirjoitti...

Hirmuisen suuret kiitokset sinulle upeasta joululauluvaihtopaketista!!!! Kaikki oli just eikä melkein mun makuun. KIITOS, KIITOS, KIITOS!!! Ihanaa joulun odotusta Sinulle!