maanantai 4. toukokuuta 2009

Home Sweet Home

Pistelin taannoin sisustusvaihtoon Home Sweet Home kyltin ja tykkäsin siitä niin kovasti, että halusin nopsaan tehdä itsellenikin samanlaisen. Valitsin lopulta kuitenkin toisen mallin, kun sellainen oli jo valmiiksi hankittuna ja kauan to do-listalla ollut.
Tässä CCN:n versio. Talon värin vaihdoin pinkistä siniseksi (DMC 931) ja taustapuolelta löytyy taas Ashleyn ruusuja. Valkoinen pitsinauha kannattimena ja nyt tämä roikkuu pistelynurkkauksessa.Huhtikuun joulukoristeSAL viikonlopun saldona oli puolet Tralalaan ABC Noel mallista. Toukokuun lopussa tavoite on saada tämä valmiiksi. Valkattiin Ellin kanssa tällä kertaa sama malli pisteltäväksi. Kiva nähdä sitten myöhemmin miten eri tavalla me nämä viimeistellään vaiko samalla lailla :)

Kiitos kivoista tyynykommenteista, kiva kun olette innossani mukana . Varmasti ei jää viimeiseksi oikeaksi tyynyksi, tosi kiva kun oppii uutta. Vähän mietityttää kun kaksi koristetyynyä ( toinen on lahja Sarilta) on pistelty liukuvärjätyillä langoilla ja meillä tunnetusti tavarat ei pikkuväen toimesta pysy paikoillaan ja saavat kyytiä monta kertaa päivässä, että miten niitä sitten tarvittaessa puhdistelen. Mutta olkoon se sen ajan murhe sitten, tykkään kyllä näitä juttuja esillä kuitenkin pitää.
Ja kyllä, muutakin olen tehnyt kuin pistellyt. Piha alkaa näyttää jo vähän kesäisemmältä, ensimmäiset kukat on istutettu ja terassin jatko-osa valmistunut, ei tosin minun toimestani.
Kukkakuvia siis luvassa taas seuraavalla kerralla :)


12 kommenttia:

Kati kirjoitti...

Ja lisää ihania kommentteja tässä sinulle! Upea Home sweet home -pistely. Alkaa ihan suu napsaa kun tekee mieli saada tuo ihanuus itsellekin. Kauniit värit! Voi, sinä jo kukkia olet istutellut ja minä saan vielä odottaa jonkin aikaa. Saatamme saada jopa räntäsadetta tällä viikolla.

Sari kirjoitti...

Ihana, ihana, IHANA! Tuo malli on kyllä upea. Talo on sinisenä tosi kivan näköinen!

Joulupistelykin on edistynyt mukavasti!

Márti kirjoitti...

It's Beautiful!! Very-very nice!!!

Leena kirjoitti...

Ihana tyyny,taidampa laittaa seuraavaksi saman mallin alulle ja sinisenä talo näyttää tosi kivalta :)

Minna kirjoitti...

Onpas kiva tyyny ja joulukoriste näyttää niin ihanan jouluiselta väreineen=)

Kirsi kirjoitti...

Ihania!

Irmeli kirjoitti...

Kaunis on tämäkin tyyny ja upeat värisävyt. Innolla jään myös odottamaan kukkakuvia, niistä ei saa koskaan tarpeekseen, ovat niin ihastuttavia. Itse olen myös vuosien varrella kuvannut istutuksia moneen kertaan, mies tosin joskus ihmettelee, että miksi joka kesä kuvaan samat kukat :).

Lillie kirjoitti...

Beautifull finishes.

tina kirjoitti...

Superhieno home sweet home!Täällä päässä maalailut on nyt no 1 got to do mutta kyllä kohta täytyy taas neulaan tarttua :)

Tuula kirjoitti...

Onpa kauniita! Minulla on sinulle blogissani jotain...

Sirkka kirjoitti...

Kaunis ristipisto työ...hyvin kaunis.

Kun on kauniit ajatukset, niin ei voi muuta syntyäkään, kuin kaunista.

Kaunista päivä sinulle toivotan ja iloista mieltä.

Sari kirjoitti...

Sinulle on jotain blogissani.