maanantai 6. huhtikuuta 2009

2. kevätvaihto /2. spring exchange

Toisen kevätvaihdon paketit ovat kulkeneet perille ja tällaisia käsitöitä ja tarvikkeita vaihdettiin Ellin kanssa. Elli oli yhdistänyt ompelut ja ristipistot ja tuloksena näin kaunis kassi. Pistelyn malli on CCN:n Rose Cottage ja sain kassin lisäksi mallinkin omakseni.


Pyysin Elliä tekemään itselleni vielä toisetkin kämmekkäät ulkokäyttöön ja sellaiset siis sainkin. Lisäksi paketista löytyi kauniita puuvillakankaita ja De fil en aiguille lehti . Kiitos Elli jälleen kerran ihanasta vaihdosta!
Vastalahjaksi pistelin neulakotelon, ensimmäiseni muuten. Mallina on Little House Needleworksin Travelin Stitcher, osa siitä.
Kankaana 18 count luonnonvalkoinen aida ja lankoina Crescent Colours.
Muista tavaroista unohdin ottaa kuvan, niin tohkeissani näitä vaihtoja aina pakkailen, että kuvaaminen unohtuu siinä vaiheessa.

Kolmannet kevätvaihdot vaihtavat omistajia keskiviikkona. Luvassa on vähän erilainen vaihto erilaisen porukan kesken :).

4 kommenttia:

Leena kirjoitti...

Ihana paketti Elliltä ja suloinen tuo tekemäsi neulakotelo :)
Nyt vain oottelen Ellin blogiin kuvaa koko paketista ;)

Virpi kirjoitti...

Aivan ihania lahjoja olet saanut ja tuo tekemäsi neulavihko on suloinen!

Sari kirjoitti...

Voi miten ihana laukku! Ja suloinen neulavihko! Tuo on kyllä nätti malli.

Irmeli kirjoitti...

Voi miten paljon täällä on taas ihania töitä näytillä. Kaikki ovat niin keväisen suloisia. Hauska oli myös huomata edellisestä postauksesta, että olemme tehneet lähes samanlaisen pikkutyynyn Tralalaan ohjeesta. Minulla on vain vielä täyttämättä se, mutta yritän päivitellä näytille vielä ennen pääsiäispyhiä :).