lauantai 7. maaliskuuta 2009

Voittaja on.../ Winner is...Ihanan paljon osanottajia tuli ekaan arvontaani, kiitos kaikille osallistujille. Näin löytyi hurja määrä uusiakin blogeja tutkittavaksi, tulen ihan ajan kanssa tutustumaan.

Arvonta suoritettiin perinteisellä tyylillä kaikkien osallistujien nimet paperille, paperit kulhoon ja pikkuneiti onnettareksi. Kameran kanssa ei jaksettu pelata, kun ollaan täällä toipumassa influenssasta, mutta voittaja saatiin selville ihan ilman kuviakin :).

Ja voittaja on Kati, paljon onnea :)! Kunhan tästä toivun alan pistelemään pientä tyynyä sinulle, sydän täällä jo odottaakin valmiina. Laitatko Kati jossain vaiheessa osoitteesi sähköpostiini.

Mukavaa viikonloppua!

3 kommenttia:

Hanneloore kirjoitti...

Hei Mari:))

Onnea huimasta kävijämäärästä! Olet ahkera päivittäjä sillä oli jäänyt monta postausta väliin..minulla on joskus vaikeaa löytää aikaa postausten tekoon:))Sellaista se on lasten kanssa, yöllä sitten viimeistään..Kiitos postista ja palataan asiaan!

Hanneloore

Kati kirjoitti...

Oi kiitos kaunis. Enhän minä enää edes muistanut koko arvontaan osallistumistani. Mukava yllätys lukea nyt aamulla kommenteistani sinun terveiset. Kiitos kauniista sanoista Roninkin suhteen, nyt jo hiukan helpompi olla.

Sari kirjoitti...

Laitoin sinulle tunnustuksen blogiini! Mukavaa viikonloppua!