sunnuntai 15. maaliskuuta 2009

Kevätuutta

Harmaan ja vetisen loppuviikon piristykseksi piti hankkia tietenkin jotain uutta kivaa kotiin. Sipulikukkia löytyi kivasti yhdestä kukkakaupasta ja valkoisen krookuksen lisäksi ostoskorista löytyi helmihyasintteja ja narsissi. Pääsiäiskivaa piti myös jo hankkia kun sellaista sopivasti löytyi.Keittiön puolella jatkuu punavalkoinen teema, Greengaten kulhot ja kannu saivat tänään seurakseen kaksi lattekuppia. Mahtaa aamukahvi huomenna maistua erityisen hyvältä kauan haaveilemastani kupista .
Puputyttö on synttärilahja tulevan keskiviikon synttärisankarille. Sopisi se tuohon hyllyllekin istuskelemaan, taidan toivoa, että lahja ei jaksa kovin kauan saajaa kiinnostaa :)


Nämä hankin hiihtoloman aikaan Homeberrystä, aterimet ovat pikkulusikoita.

Käsityörintamalla on sairastelujen vuoksi ollut rauhallisempaa, mutta jotain pientä on toki valmistunut niin ristipistojen kuin ompelunkin saralla. Nyt on vähän kiinniotettavaa kevätvaihtojen suhteen, mutta onneksi on vielä hyvin aikaa niitä tehdä. Ensi viikolla siis luvassa paljon puuhaa kun hulinoidaan viisivuotissynttäreitä, odotellaan aakkosvaihtoa ja uutta kangastilausta, koitetaan saada loput rästihommat tehtyä ja odotellaan auringonpaistetta ja lumen sulamista.

3 kommenttia:

Kati kirjoitti...

Nättejä on astiat. Itsekin katsoin, että onpas pupu sävy sävyyn ja se sopii hyllylle. Sinun pitää tehdä itselle oma pupu. Vaihdat sitten vaatteita värien mukaan. Noi sipulikukat on aivan ihania, harmi vaan etten enää voi itse niitä kasvatella.

Kirsi kirjoitti...

Onpa taas ihania kuvia! Blogissani on sinulle terveiset. Ja sieltä löytyy myös linkki sisareni sivulle, luulen, että hänen kuvansa kiinnostavat sinua :) Hän vasta aloittelee blogiuraansa.

Sari kirjoitti...

Pupu on kyllä suloinen! Oletko sen itse tehnyt?

Ihanat kulhot!