keskiviikko 18. helmikuuta 2009

Vaaleanpunaista


Hiihtoloma on mennyt lähinnä lorvaillessa. Suuria suunnitelmia oli loman varalle, mutta kova pakkanen on lannistanut täysin ja ulkoilun puutteessa en ole saanut sisälläkään tehtyä niin paljon kuin suunnittelin.Lapsille sentään on ollut touhuja, kiitos isovanhempien. Olen saanut myös itselleni sitä tärkeää omaa aikaa ja jotain pientä koittanut täällä neljän seinän sisällä kuitenkin tehdä, sujuvasti olen osannut myös olla vaan.
Vaaleanpunaisen eri sävyt ovat viehättäneet viime aikoina kovasti. Tuntuu etten vaan saa siitä tarpeekseni ja pieninä annoksina sitä löytyy monesta paikasta. Uusia astioita tuli hankittua maanantaisella ostosretkellä naapurikaupunkiin, niille koitan nyt etsiä sopivia paikkoja.

Myös ruusut ovat tulleet monessa paikassa vastaan, tykkään niistäkin taas tosi paljon. Piti siis siitäkin teemasta innostuneena tehdä ruusuinen asetelma. Ruusuinen ruukku on löytö Majakasta, sen pinta on kauniista krakeloitunut, näyttää ihanan vanhalta.
Sokerikko samaa sarjaa

****
Iloista hiihtolomaa!5 kommenttia:

Tuula kirjoitti...

Ihanaa hiihtolomaa! Laitatko sähköpostia siitä priva-vaihdosta?

tina kirjoitti...

Ihqu ruukku täytyisi piipahtaa majakassa...mulla taitaa kuitenkin tämä(kin) loma mennä lasten hauskuuttajana.Mukavalta kuulostaa että olet saanut olla vähän issekses.
Viehättävä nuori neiti kuvassa.

t.yökaudet pistelevä immeinen;0)

anu kirjoitti...

Kauniita astioita!!!
ja suloinen neitokainen1

Hyvää hiihtoloman jatkoa!
Anu

Sirkka kirjoitti...

Kiitos vierailustasi, olet taitava!
Täällä on vaikka kuinka ja paljon katsottavaa...tulen vielä paremmalla ajalla.

Iloista iltaa niinkuin suloinen tyttäresi kuvassa, yhtä hymyä.

Mari kirjoitti...

Kiitos kivoista kommenteista!

Sirkka, kiva kun kävit ensivisiitillä ja kiva jos tuut toistekin :)