maanantai 23. helmikuuta 2009

Sydämiä pienille tytöille / Hearts for little girls

Tykkään niin paljon noista jo monesti nähdyistä Couleur d´etoilen sydänaakkosista, että taas piti niistä jotain tekaista. Meidän pikkutytöt ehkä saavat kesällä oman yhteisen huoneen ja sinnehän piti alkaa somisteita tekemään. H sydämet jäävät siis meille tyttöjen käyttöön ja I menee ystävän yksivuotiaalle synttärilahjaksi.

Pistelin nämä kangaskaupan vanhan roosan väriselle pellavalle Atalien langalla nimeltä Framboise. Pitsinauhaa en ole ennen sydämissä käyttänytkään ja pikkuiset ruusutkin löytyivät omista varastoista. Ylisöpöt sydämet sanoisinko :)


Talven aikana olen pikkuhiljaa pistellyt Country Cottage Needleworksin mallia Forest Snowfall ja nyt se valmistui. Tykkään sen rauhallisesta talvisesta tunnelmasta, mutta tämä saa kuitenkin mennä laatikkoon odottamaan ensi talvea, vien sen sitten vasta kehystämöön.
CCN: Forest Snowfall
Fabric: 32 count pearl grey linen
Threads: DMC & Crescent ColoursAurinkoista viikkoa, ihan kohta on ensimmäinen kevätkuu!

10 kommenttia:

Sari kirjoitti...

Aivan ihania sydämiä! Ja tuo Fores Snowfall on huippusuloinen myös!

P.S. Arvaa kenellä alkoi loma :)

Marika kirjoitti...

Hauska sattuma sillä minullakin on viittä vaille valmiina sama työ ! Kiitos Sinulle vielä kankaasta, langoista ja mallista ! Valmistuminen on venynyt seuraavan probleeman vuoksi; katon ja oven väri on niin lähellä seinien väriä että pelkään että talostani tulee suttuisen näköinen. Sinulla (ja itse asiassa Vattumato-Marjalla) näyttävät ne kuitenkin ihan hyvin erottuvan. Käsittelitkö kuvan värejä vai onko ero värien välillä noin selkeä luonnossakin ?

Mari kirjoitti...

Marika; en käsitellyt kuvaa mitenkään, valmiissa työssä ne kaksi ruskeaa erottuu toisistaan oikein hyvin. Country lane on tosi vaalea ja little house brown tummempi, eikä siinä ole paljon värivaihtelua. Välillähän nuo liukuvärjätyt on tosi ongelmallisia, kun kaksi eri tokkaa samaa väriä voi olla aika erilaiset. Toivottavasti keksit jonkun ratkaisun, pistele katto vaikka jollain DMC:n tummallaruskealla että erottuu.

Sari; Ihanaa lomaa, kohta nähdään :)

Márti kirjoitti...

Beautiful hearts! Beautiful Forest Snowfall!!!!

anu kirjoitti...

Oi todella todella kauniin väristä kangasta ja kaikki yksityiskohdat kruunaa suloisuuden!

Iloista alkuviikkoa!
Anu

Kati kirjoitti...

Kauniita sydämiä ja tosi ihana tuo taulu!

tina kirjoitti...

Vau sait jo valmiiksi sen Forest snowfallin ihana!
Ihanat ne syrämmet varmaan on pikkutyttöjen mieleen!

Marika kirjoitti...

Itse asiassa mä pistelin sen sillä Little House Brownilla kuten mallissa oli. Katto erottui paljon paremmin kuin ovi. En tiedä johtuuko se siitä että katossa on laajempana yhtenäisenä alueena. Työstä tuli loppujen lopuksi hyvä ja olen siihen oikein tyytyväinen. Kiitos tuhannen kerran kivasta lahjastasi !

Hanneloore kirjoitti...

Moi Mari

Todella kauniit sydämet!
Tuollainen on aivan ihastuttava lahja pienelle:))ja tietysti isollekin;))

Mukavat lumiset viikonloput!

Hanneloore

Lennu kirjoitti...

Voi miten söpöjä sydämiä olet tehnyt! Tosi ihania, kaikki sopii niin hienosti yhteen. Tuo CCN:n taulu on tosi kaunis myös, onneksi olkoon sen valmistumisesta! Ihanaa viikonloppua :)