lauantai 3. tammikuuta 2009

Paljon onnea vaan

Just vasta joulusta ja sen mukanaan tuomista lahjoista selvitty ja samantien täällä vietetään jo synttäreitä. Ihania lahjoja on tänäänkin saanut avata ja ihan liikuttuneenakin olla, kun niin kivoja ja mun näköisiä juttuja on taas tullut joka puolelta. Kyllä kelpaa vanheta, kun saa kaikkea kaunista ja ihanaa omakseen.

Ristipistovaihtojen myötä olen taas alkanut oikein odottaa synttäripäivää, on niin kiva saada käsityöaiheisia juttuja lahjaksi. Tänä vuonna osallistun neljään synttärivaihtoon ja toivon, että osaan laittaa saajilleen yhtä kivoja lahjoja kuin mitä itse olen saanut. Itse sain nyt kaksi lahjaa ja toiset kaksi saapuu sitten myöhemmin. Niin hulluun aikaan kaikkien pyhien väliin osuu nämä synttärit tänä vuonna, että oikeastaan odotin että kaikki tulisivat vasta pyhien jälkeen.

Vuoden päästä sitten juhlitaan kunnolla tuplakaksikymppisiä, tänään maistellaan vain pikkolopullo oikeeta shamppanjaa.

Pikeltä sain kauniin aakkosin pistellyn sydämen, toivelistalta CCN:n mallin, lempparisuklaata, helmipäisiä nuppineuloja, kaunista kangasta ja keijukoukun.


Kirsi oli ommellut tabletin, jossa on koristeena käsityöaiheisia kuvia, ihana idea ja toteutus . Paketista löytyi myös pistelty kortti, Lizzie Katen malli Friends are like angels ja siihen sopivat langat, pellavaa ja pitsinauhaa, nallepeltirasiassa lempparisuklaata, Borduurbladlehti, ja kaiken kruununa pistelijälle sopivat sukat :).
Kiitos Pike ja Kirsi mahdottoman ihanista lahjoista!


11 kommenttia:

Sari kirjoitti...

Ihania lahjoja!

ONNEA synttärisankarille!!

Mari kirjoitti...

Onnittelut syntymäpäiväsi johdosta! :) Olet kyllä saanut upeita lahjoja!

Kirsi kirjoitti...

Onnea vielä! Kiva, että lahja oli mieleinen. Minullakin on synttärit reilun kuukauden päästä ja todella kovasti odotan vaihdon lahjoja (minulla on peräti 5 vaihtoa :)

Virpi kirjoitti...

Synttärionnittelut sinulle! Oi, miten ihania lahjoja!

Leena kirjoitti...

Paljon Onnea :)

Lennu kirjoitti...

Hurjan lämpöiset synttärionnittelut!! Ihania lahjoja olet saanut. Joulujututkin kaikki on niin kauniita noissa edellisissa kirjoituksissa. Oikein ihanaa uutta vuotta ja paljon ihania pistoja :)

Marika kirjoitti...

Oi, hiirrveään paljon onnitteluja vähän päälle kaksikymppiselle !! :-) Aivan mielettömän hieno toi Piken pistelemä sydän !!

Anonyymi kirjoitti...

Paljon,paljon onnea täältäkin synttärisankarille.Ihania lahjoja olet saanut.Ja voi,Tukholmassakin kerkesitte jo käymään.Tahtoo myös:) Täytyy joku päivä soitella ja nähdä, nyt kun arki on taas palannut ja kiire hellittänyt.
Terkuin Kati

sari.i. kirjoitti...

Myöhästyneet synttärionnittelut!!!!

Hanneloore kirjoitti...

Heippa Mari:))

Hurjan paljon onnea synttärisankarille..
Aivan todella ihania lahjoja olet saanut, olet varmaan ollut todella kiltti;)Vieläkin ihmettelen tota teidän vaihtohommaa joka tuntuu toimivan niin hyvin,tosi mukavaa.

Terkuin Hanneloore

Minna kirjoitti...

Ihania lahjuksia=)
Myöhästyneet synttäri onnittelut=)

Kiitos postista=)