torstai 8. tammikuuta 2009

Juhlat jatkuu

Ihan totta, nyt olen ihan sanaton, kun koko viikon on postilaatikkoon putkahdellut aina vaan lisää synttärilahjoja. Vielä tänäänkin tuli ylläripostia ja eilen, niiden kahden synttäriswapin lisäksi. Uskomattoman kivaa on availla paketteja ja ihastella kaikkea mitä niistä paljastuu. Huippuihania lahjoja olen kyllä saanut, kaikki on niin kauniita ja toivelistan mallilista on huimasti lyhentynyt.

Kiitos kaikille lahjoista ja onnitteluista, ihania olette !

Lennulta sain yllärilahjan tänään ja paketista paljastui ruskeansävyisiä nauhoja ja pistelty pieni pussukka ruskeansävyissä sekin. Ihana!Ihan uskomatonta postia sain Pikeltä. Hän kyllä varoitteli viime viikolla tulleessa postissa, että jotain on vielä Violariumista tulossa, mutta että näin paljon! Ihana Atalien biscornumalli, joka sisälsi myös silkkilagat plus vielä Atalien lankoja kolme kappaletta. Kaksinkertaisen lahjan kyllä nyt sain, olen ihan ihmeissäni, positiivisesti toki :). Suuri kiitos!Irmeli pisteli tämän pinkeepin. Malli on LHN/CNN:n ( en taaskaan muista kumman). Ihanan keväinen, kauniit värit ja hieno viimeistely, toisella puolella voi säilyttää vaikka kirjontasaksia.


Toivelistalta Tralalaan malli, mun eka . Tykkään ihan hurjasti ja tahtoisin pistellä sen ihan heti. Jännä juttu muuten, aina kun saa lahjaksi uuden mallin, tulee olo,että se on tehtävä ihan heti. Kaikki nyt saamani mallit ovat ensisijaisella to do-listalla :)
Atalien lankaa tuli Irmeliltäkin ja Tildanappeja. Langat on kanssa sellaisia, joita jaksan loputtomasti ihastella ja miettiä mitä ihanaa niistä pistelisin. Suunnitelmissa onkin tehdä tänä vuonna pistelijän tarvikkeita yhdellä liukuvärjätyllä langalla pisteltynä. Niin paljon kauniita lankoja olen nyt joulu- ja synttärilahjaksi saanut, että ihan pakko niitä on päästä testailemaan.Elli yllätti ihanilla konvehdeilla, jotka on (oli) tosi kauniissa peltirasiassa. Toivelistalta Couleur d´Etoilen malli Un amour de cousette ja kaikki tarvikkeet siihen. Uskomattoman ihana lahja tämäkin.


Viimeisenä vaan ei vähäisempänä Johannalta tullut lahja. Johanna oli koonnut nougatinruskean sävyisen paketin minulle ja kaikki on siinäkin niin kaunista ja nätin väristä.Ihana pistelty tyyny, sydännauhaa,kauniita kankaita, Fazerina, Pentikin tuikkukynttilöitä ja iki-ihana LHN:n malli Chocolate Shoppe.
Kiitos, olen onnellinen!

6 kommenttia:

Sari kirjoitti...

Siis huh huh, miten upeita paketteja olet saanut!!! Ihania :)

Mari kirjoitti...

Aivan mahtavia lahjoja! :)

sari.i. kirjoitti...

Wau, upeita lahjoja!!!

Lennu kirjoitti...

Tosi ihania lahjoja olet saanut! Kiva kun minunkin lahjani tuli perille ja tykkäsit :) Eikös synttärit olekin ihania, pistelyaiheiset lahjat on aina parhaita :)

Anonyymi kirjoitti...

Kiva kun tykkäsit! Muidenkin lahjat ovat ihania!
Muuten, jouduin perustamaan uuden blogin, koska edelliseen blogiin ei kirjautumimnen onnistunu millään.
Uusi osoitteeni on: http://kukka71nen.vuodatus.net/

Uusi blogini on blogilistalla joten sieltä sitten näkee milloin blogini päivittyy.

Mukavaa viikonloppua!
Johanna P

Cristina kirjoitti...

Your blog is very nice!
Full load of magnificent images,

regards

Cristina (Italy)
http://cristinamarsi.blogspot.com/