maanantai 1. joulukuuta 2008

Joulukuun eka

Nyt ei tarvi pidätellä enää yhtään, täys jouluhulina saa luvan kanssa iskeä päälle. Tykkään tosi paljon joulunalusajasta, se on ihan yhtä mukavaa kuin itse joulu. Joulustressistä en myönnä koskaan kärsiväni, vaan teen juuri sen verran ja sellaisia itselle tärkeitä joulujuttuja kuin huvittaa.

Tänä vuonna tuntuu olevan energiaa vaikka mihin. Kolme viimeistä joulunalusaikaa on ollut jouluhössötyksen kannalta rauhallisempaa. Kolme vuotta sitten kärsin pahasta raskauspahoinvoinnista ja kaksi seuraavaa meni pienten lasten ollessa niin pieniä, että perushoitoon meni suurimmat jouluenergiat.

Mutta nyt, vaikka talossa asustaa kaksi uhmaikäistä, yksi teiniangstiaan aloitteleva nuori neiti ja yksi kovinkin vilkas kymmenvuotias, niin omaa puuhailuaikaa on otettava montakin kertaa päivässä tai ehkä juuri sen takia :).

Joulukuun ensimmäisenä päivänä näytän piparisia kuvia. Keittiön hyllyille on ilmestynyt piparkakkukoristeita sisältävä itseommeltu pussukka ja vähän muutakin piparista. Lauantaina hain kehystämöstä Gingerbread Cottage taulun ja se löysi heti paikkansa hyllyjen alta.

Lahjaksi menevä kortti ja karkkitötterökin näyttää hyllyllä olevan. Ylähylly jatkaa vielä kahviteemalla. Kuvaa voi klikata isommaksi, niin taulu erottuu paremmin.Pussukan ohje on Lämmin joulu kirjasta. Ompelin niitä pitkään ja hartaasti kolme kappaletta ompeluopettajan avustuksella. Vilkutus ja kiitos Katille kärsivällisyydestä :).


Jouluisia juttuja pyörii sen verran paljon mielessä, että lupaan yrittää päivittäin kertoilla kuulumisia ja näyttää kuvia niin ristipistoista, vaihdoista kuin joulukodistammekin.
Käykäähän kurkkailemassa :)!

5 kommenttia:

Elli kirjoitti...

Aivan innolla kyllä tänne blogiin aina hyökkäilen kun päivityksiä näkyy :) Itselleni iski kyllä nyt joku ihmeen "mitä tekis"-vaihe ja täällä vaan haahuilen kelloa vilkuillen.. Oikein ihanaa joulun odotusta :))

tina kirjoitti...

Aivan varmasti kurkkailein joka päivä.Söötti pussukka!
Ja taulu oli soma.

Piparintuoksua teille!

Sari kirjoitti...

Minä myös kurkkaan aina sinun blogiisi, kun näen että on päivitetty. Ja välillä muutenkin :)

Ihania piparijuttuja!

nanna kirjoitti...

Minä jätän tänä jouluna hössötyksen vähän pienemmälle, mutta seuraan innolla ja kateellisena, kun muut hössöttää :D

Minulla on myös tuo Lexingtonin valkoinen sydän!

Irmeli kirjoitti...

Kauniita joulujuttuja hyllyillä ja piparitaulu hyllyjen alla on kuin piste ii:n päällä, ihana! Piparinapitkin ovat löytäneet paikkansa :).