torstai 2. lokakuuta 2008

Lokakuu on lahjakuu

Yahoon synttärivaihtoringin hektisin aika on juuri nyt. Lahjapaketteja risteilee ympäri Suomea kuukauden aikana hurja määrä. Itse lähetän kolme vaihtoa, joista yksi on jo perillä saajallaan ja toinen lähti eilen postin kuljetettavaksi. Parin viikon tauon jälkeen laitan sen viimeisenkin sitten matkaan.

Jaanalle kokosin aarrearkun, joka piti sisällään tavaroita Jaanan lempiväreissä ja toivelistalta. Rasia on ostettu Maailmankaupasta täältä ja niitähän myy ja maahantuo myös oululainen Juuttiputiikki. Tykkään näistä rasioista tosi paljon ,niihin on kiva pistellä jotain ja antaa sitten lahjaksi. Itse säilytän omissani pieniä malleja ja toisessa saamani ristipistokortit.

Rasian malli on Mains& Merveilles lehden Special marquoirs numerosta, yhdestä samplerista osa siitä. Se on pistelty pellavalle WDW:n langalla nimeltä Noel.





Alkuviikosta sattui ihmeellinen juttu. Sain sähköpostia ihanalta ihmiseltä, joka oli nähnyt blogissani että tykkään Romantic Homes lehdestä ja hän tarjoutui lahjoittamaan minulle muutaman vuosikerran parin vuoden takaa ja vieläpä tuomaan ne meille kotiin! On tämä blogimaailma niin uskomaton, olen vieläkin ihan pyörryksissä moisesta onnenpotkusta. Kiitos Sinulle, ihania lehtiä ovat ja näistä riittä luettavaa pitkäksi aikaa


Syksyiset pitkäsäärilinnut ovat saaneet seurakseen vielä pari kurpitsaa. Pistelty kurpitsa on Prairie Schoolerin malli ja se on pistelty Atalien langoilla Rouille ja Romarin. Kurpitsainen neulatyyny on tehty oranssista pellavasta, niitä olen nyt synttärilahjojen mukaankin laittanut.







Nyt on sitten syksyiset jutut tällä erää tehty. On aika siirtyä pelkästään jouluisin juttuihin. Suunnitelmia on niin paljon,että oikeasti on ihan pakko tehdä vain joulua tästä eteenpäin. Mikäs sen mukavampaa, joulu on ehdottomasti paras asia mitä on ja ajoissa aloitetut jouluhössötykset auttaa paremmin jaksamaan seuraavat sateiset ja pimenevät kuukaudet.
Lokakuussa ilmestyy myös ensimmäiset joululehdet, niitä odotellen.


5 kommenttia:

Tuula kirjoitti...

Kauniita ovat kaikki! Mutta, niin ihanaa kun syksyisiä juttuja onkin tehdä niin on kyllä ihanaa keskittyä vähitellen jo jouluun. Ihanaa loppuviikkoa sinne teillepäin toivotteleepi Tuula

Maria kirjoitti...

Ihania kurpitsoja :) Mulle sattui saman tapainen onnenpotku joitain vuosia sitten, kun sain muutaman vuosikerran Suuri Käsityökerho -lehtiä 1990-luvun taitteesta.

Srinity kirjoitti...

Ihania pistelyitä! Alkaa ulkonakin tuo syksy muuttua kauniista väriloistosta pimeäksi ja lehdetömäksi, joten ihan silläkin on helppoa siirtää katse jo kohti joulua.

katja kirjoitti...

Kyllä sä oot ahkera.Mulla ei meinaa nyt syntyä ainoaakaan valmista pistely juttua...mutta ehkä sitten kun illat pimenee eikä tarvii enään heilutella pihalla haravaa

Hannele (Violet) kirjoitti...

Minäkin olen Romantic Homes -fani ja itselläni on kanssa lehtiä vino pino. Niitä on ihana selailla ja saada vaikutteita!