perjantai 5. syyskuuta 2008

Syksyvaihto, osa 3

Mukavan postiviikon päätteeksi saapui vielä yksi syksyinen vaihto, tällä kertaa Elliltä. Järjestettiin ties monesko privavaihto kahden kesken ja taas kerran sain kaikkea kaunista ja minulle sopivaa. Mukana oli myös paljon itsetehtyä; pistelty saksikoriste, syksyinen pussukka ja kukkaro. Hassusti sain kuvassa laitettua piiloon japanilaisen ompelulehden , jossa on niin kauniita ompeluksia, että tuntuu itse asiassa tosi pahalta, kun tietää, että omat taidot tai ainakaan rohkeus ei riitä moisia vielä ompelemaan.

Kiitos Elli, ihanasta paketista, kaikki on niin kaunista!

Oma vaihtoni Ellille on vielä matkalla. Tästä eteenpäin keskitynkin vaihtojen osalta jouluun ja synttäriswappeihin, joita riittää ihan mukavasti loppuvuodelle ja uusiakin jouluvaihtoja on suunnitteilla.
Onneksi ristipistoystävistä löytyy paljon muitakin vaihtoihin hurahtaneita, jatkossakin siis luvassa niin täällä, kuin monissa muissakin blogeissa juttuja ja kuvia vaihtamisen ihanuudesta . Uhkaapa jotkut pitää vaihdottoman tammikuun, mielenkiinnolla odotan pystyvätkö lunastamaan lupauksensa :)
Puuhakasta viikonloppua!

3 kommenttia:

Lennu kirjoitti...

Saitpa kauniin paketin! Vaihdot on kyllä tosi kivoja :) Vaihdoton tammikuu on tosin vakaasti päätetty täällä nyt, täytyyhän sen onnistua... :)

Marja Kristiina kirjoitti...

Ihan mielettömän upea paketti, olet onnen tyttö!

Kiva kun osallistuit arvontaan; mukavaa päivää!

Tuula kirjoitti...

...mitä mitä, rohkeneeko joku epäillä ettei vaihdoton tammikuu onnistuisi:) Vaihdot on kyllä tosi ihania mutta itse tarvitsisin kyllä vieroitushoitoa. Ihanaa syksyä sinne Poriin päin, mailaillaan.:)